shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,897
Ek kupon felanda mevcut daha ucuza geliyor banka kampanyası ile baya ucuz geliyor premium özel.

Mümkünse 8K koyup 16e alın, bu cihaz eskidi artık.Ek kupon felanda mevcut daha ucuza geliyor banka kampanyası ile baya ucuz geliyor premium özel.
2021 Telefonu Bunun Yerine S25FE Alın Daha İyi Yıl 2025 60 Hz 3000 mAh İphone Alınmaz DahaEk kupon felanda mevcut daha ucuza geliyor banka kampanyası ile baya ucuz geliyor premium özel.
2 buçuk yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ta ki geçen aya kadar ios26 bu telefon için bi tık ağır kalıyor dostlar önceki sürümde yağ gibiydi her şey yeni sürümde çok hafif ağırlaştığını hissetmek kaçınılmazEk kupon felanda mevcut daha ucuza geliyor banka kampanyası ile baya ucuz geliyor premium özel.
Bataryanın sağlık yüzdesi düştükçe performansa etki ettiğini düşünüyorum. Güç kısıyor olabilir pil süresi için. Diğer tüm telefonlarımda bu dediğimi hissediyordum. Orijinal sıfır ya da sağlığı iyi olan pil ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım ne zaman.2 buçuk yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ta ki geçen aya kadar ios26 bu telefon için bi tık ağır kalıyor dostlar önceki sürümde yağ gibiydi her şey yeni sürümde çok hafif ağırlaştığını hissetmek kaçınılmaz
iOS 26 denen sürüm iPhone 16 da bile kasıyor o sürüm bozuk direkt.2 buçuk yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ta ki geçen aya kadar ios26 bu telefon için bi tık ağır kalıyor dostlar önceki sürümde yağ gibiydi her şey yeni sürümde çok hafif ağırlaştığını hissetmek kaçınılmaz
Evet etkiliyor pil durumu. Ek olarak cihaza üst üste güncelleme kurmak da belleği şişiriyor birkaç yıl güncelleme yaparak kullanılan cihazlarda cihazı bilgisayara bağlayıp sıfırdan en güncel iOS kurulumunu yapmak da performansını baya arttırır bilgi olarak vereyim. Kutudan iOS 18 ile çıkan aynı model yeni cihaz o yüzden iOS 15 ile kutudan çıkıp 3 yıldır güncelleme yapılan cihazdan seri çalışıyor.Bataryanın sağlık yüzdesi düştükçe performansa etki ettiğini düşünüyorum. Güç kısıyor olabilir pil süresi için. Diğer tüm telefonlarımda bu dediğimi hissediyordum. Orijinal sıfır ya da sağlığı iyi olan pil ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım ne zaman.
herkes şikayeti bütün telefonlarda donuyor felan diyorlardı güncellemiyorlar.2 buçuk yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu ta ki geçen aya kadar ios26 bu telefon için bi tık ağır kalıyor dostlar önceki sürümde yağ gibiydi her şey yeni sürümde çok hafif ağırlaştığını hissetmek kaçınılmaz
Pek sanmıyorum hocam pilim 85ti eski sürümde yenisinde de 85 hala ama akmıyor telefon eskisi gibi kısaca güncellediğime pişman oldum diyebilirimBataryanın sağlık yüzdesi düştükçe performansa etki ettiğini düşünüyorum. Güç kısıyor olabilir pil süresi için. Diğer tüm telefonlarımda bu dediğimi hissediyordum. Orijinal sıfır ya da sağlığı iyi olan pil ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım ne zaman.