iphone 13 alınır mı sizce

yurtdışı 13 ler 15 bin tl bandında 6 bintl kayıt ücreti eklersek 21bin TL'ye eliyor yurtdışı almak daha mantıklı. tabi alabiliyorsan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışı 13 ler 15 bin TL bandında 6 bintl kayıt ücreti eklersek 21bin TL'ye eliyor yurtdışı almak daha mantıklı. tabi alabiliyorsan.
Kayıt ettirmeden 8 ay boyunca kullanabilirsin her sene 8 ay kullanabiliyorsun 4 ay hattın kapanıyor sonra tekrar açılıyor ama kayıt ettirirsen daha iyi olur yurtdışına çıkıp girmen yeterli pasaportada gerek yok.

Kayıt ettirmeden 8 ay boyunca kullanabilirsin her sene 8 ay kullanabiliyorsun 4 ay hattın kapanıyor sonra tekrar açılıyor ama kayıt ettirirsen daha iyi olur yurtdışına çıkıp girmen yeterli pasaportada gerek yok.
Yurtdışına git gel desen en az 2-3K daha koyacaksın. O da en az. arada kalacak 2-3K fark.

İphone 15'in çıkmasını bekle. Eskimiş teknolojiye para verme. Fiyat çok yüksek. Pişman olursun.
zam üstüne zam yer o cihaz o zaman gerek yok beklemeye ve eski dediğin telefon çoğu android cihazı ezip geçiyor

Fiyatı ile ezip geçiyor. Bir de ucuz telefonları geride bırakıyor.
napalım hocam apple marka cihaz isteyen arkadaşa ne gibi tavsiye verilir ki
1673111153492.png

gönül ister ki 11.500 tl vergi alınmasın yapcak bişey yok yurtdısından alırken bile kayıt derdi var

napalım hocam apple marka cihaz isteyen arkadaşa ne gibi tavsiye verilir ki
1673111153492.png

gönül ister ki 11.500 TL vergi alınmasın yapcak bişey yok yurtdısından alırken bile kayıt derdi var
bizim ülkemizde beklemek hata başka ülkelerde fiyatı düşen cihazlar bizde 15 serisi cıkınca 14 de oldugu gibi yine zamlancak

İphone 15'in çıkmasını bekle. Eskimiş teknolojiye para verme. Fiyat çok yüksek. Pişman olursun.
Ben ayni mantikla 14 u bekledim 13 almak icin 6k artti 100 dolar ucuzlamasina rağmen bilip bilmeden yorum yapmayın bence

bir telefona 27k bence kesinlikle değmez telefonla işin yoksa android al geç bence ama senin fikrin
Android e para verilmez dusuncesindeyim bende sonraki telefonum buyuk konuşmayim ama iphone almazdam değiştirmem

Ben ayni mantikla 14 u bekledim 13 almak icin 6k artti 100 dolar ucuzlamasina rağmen bilip bilmeden yorum yapmayın bence

Android e para verilmez dusuncesindeyim bende sonraki telefonum buyuk konuşmayim ama iphone almazdam değiştirmem
samsung harici bende vermem ama samsungun hiç bir sıkıntısı yok

Büyük paralar be :)

Valla kimse kusura bakmasın ama çok zenginsiniz siz bir telefona pc donanım oranında para vermek akıl işi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,520
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri