ondan 5k ucuz olan s24fe çok daha iyi ve özellik bakımından parasına değmez eskimeye başladı artık o telefon kısacası alınmaz.arkadaşlar kısaca iphone 13 almayı düşünüyorum sizce almaj mantıklımı max bütçem 30 k sizin önerileriniz varmı
s22 almak mantıklımı sizceondan 5k ucuz olan s24fe çok daha iyi ve özellik bakımından parasına değmez eskimeye başladı artık o telefon kısacası alınmaz.
yada s21fe iş görürmü günümüzdeiphone almak genel olarak mantıklı değil ama günümüzüde kullanılabilir bir telefon tabi iyidir.
öneri istersen samsung 24 alabilirsin bütçeyi biraz aşarak çok daha güçlüdür 13 ten.
arkadaş 24fe önermişs22 almak mantıklımı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada s21fe iş görürmü günümüzde
ya bütçe olarak kendimi çok aşmak istemiyorum ama 2-3 sene sonrada telefon değştimek istemiyorum o konuda samsung daha mantıklı geldi banadaarkadaş 24fe önermişona bakmanızı öneririm.
aynen öyle rami daha yüksek batarya ömrü daha yüksek ve 120hz.ya bütçe olarak kendimi çok aşmak istemiyorum ama 2-3 sene sonrada telefon değştimek istemiyorum o konuda samsung daha mantıklı geldi banada
Bütçeyi aşmıyor.ya bütçe olarak kendimi çok aşmak istemiyorum ama 2-3 sene sonrada telefon değştimek istemiyorum o konuda samsung daha mantıklı geldi banada
yalnız bu telefon 26 bin tl gibi bir fiyata ise iphone bakmak bile mantıksız herkese teşekkür ederimaynen öyle rami daha yüksek batarya ömrü daha yüksek ve 120hz.