Öneri iPhone 13 çift sim yurtdışı alınır mı?

Reaksiyon skoru
147
arkadaşlar merhaba yurtdışı iPhone almayı düşünüyorum çift sim 8 ay açık diye biliyorum sizce alınır mı yılda 8ay kullanmak için alacağım

bende gürcistandan düşünüyordum çok mantıklı görünmüyor iphone 14 ya da pro falan almicaksan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 ay kullanmak için çok istiyorsan al gitsin 😂

bende gürcistandan düşünüyordum çok mantıklı görünmüyor iphone 14 ya da pro falan almicaksan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 ay kullanmak için çok istiyorsan al gitsin 😂
bazı arkadaşlar çift simde olsa 4 ay kullanırsın diyor da

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba yurtdışı iPhone almayı düşünüyorum çift sim 8 ay açık diye biliyorum sizce alınır mı yılda 8ay kullanmak için alacağım
Olabilir ama seneye yeni bir kanunla şak diye süresi düşer kullanman engellenir falan bunları göze alman gerek.

bence almana deymez 8 ay kullanıcanda nolcak git trden 2.el daha iyi imeli imei 20 k olmuş yurtdışından getirmenin bi avantajı kalmadı

Olabilir ama seneye yeni bir kanunla şak diye süresi düşer kullanman engellenir falan bunları göze alman gerek.
arkadaşda ortamda şaak diye iphone kullanır .. gizliden 9 yerden kırık kaçak Xiaomi ile idare eder bence hocam

ahhsahhahahhsshhshh ama çok pahalı şimdi gidip orijinaline 37k veririm de kaçak almak varken 18kya falan saçma geldi
öyle vergi adaletsizliği var zaten xiaomi 10c de alsan imei kaydı 20k ... iphone 14 pro da alsan 20k ya ... zaten hiç almayalım diye bu fiyatlar halbuki vergiyi az koysalar insanlar kaçak değil türkiye garantili cihazlara yönelse ... sürümden daha fazla vergi kazanıcaklar ama işte 😂 attıkları adımlar tam tersi insanları kayıt dışı telefonlara yöneltiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,998
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri