Öneri IPhone 13 hala alınır mı?

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. 27.07.2025 tarihinde yazıyorum bu yazıyı. Bu güncel tarihte iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Dışında telefon tavsiyesi yapabilir misiniz? Öneri ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)

Tam bütçe nedir hocam 30k bandı mi ?

Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. 27.07.2025 tarihinde yazıyorum bu yazıyı. Bu güncel tarihte iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Dışında telefon tavsiyesi yapabilir misiniz? Öneri ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)
16e Daha Mantıklı Tercih Olurdu Açıkçası .

Hocam tam olarak bir bütçe belirlemedim açıkçası, sadece apple geçmek istiyorum ve 30 35 k üstüne çok çıkamayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi daha performanslı ? 16e daha güncel bir telefon tabi
Güncel Ve Performanslı Hocam .

Hocam tam olarak bir bütçe belirlemedim açıkçası, sadece apple geçmek istiyorum ve 30 35 k üstüne çok çıkamayabilirim.
Hocam 13 ün 2 yıl ömürü kaldı ve bu sizin telefonu ne için kullanacağınıza göre değişir. Asıl bu telefonu ne için kullanacaksınız?

Apple A15 vs Bionic Apple A18 / 16e'nin .

Doğru haklısın aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani genellikle günlük kullanım, nadiren oyun vs
Hocam ben şahsen kamera bazında honor 400 pro alırdım hem ekran hem f/o skoru olarak o fiyatta zirvede.
Hem günde 2 kere şarjla uğraşmazsin

Hocam ben şahsen kamera bazında honor 400 pro alırdım hem ekran hem f/o skoru olarak o fiyatta zirvede.
Hem günde 2 kere şarjla uğraşmazsin
Android platformunda daha f/p telefonlar tabi ki var. Ama apple geçmek istiyorum. Hem ekosistem hem de daha premium bir hissiyatı var, yanlış mı düşünüyorum ?

Android platformunda daha f/p telefonlar tabi ki var. Ama apple geçmek istiyorum. Hem ekosistem hem de daha premium bir hissiyatı var, yanlış mı düşünüyorum ?
Hocam ben o premium hissiyatı alamadım şahsen anlık olarakta amiral gemisi bir Android kullanıyorum. Hem kamerası hem arayüzü olarak Apple a taş çıkartır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,619
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri