Video fotoğrafta o aradaki 15k farka değer mi acabaBütçe koyabiliyorsan 15 almak tabikide daha mantıklı ama sıkışmayayım beni idare etsin dersen 13 gayet yeterli olacaktır.
fazla bir ekstrasını göremedim sadece zoom yapıldığında 13 tarafında daha soluk kalırken 15 daha detaylı çekiyor. benim farkettiğim kadarıyla.Video fotoğrafta o aradaki 15k farka değer mi acaba
6 ay önce iphone 13 aldım o zamanda 14 ile arasında 7 bin tl , 15 ile 14 bin tl fark vardı ben aradaki 14 bin TL'ye değecek fark göremedim 13 aldım memnunumDostlar iPhone almak istiyorum fotoğraf işleri yapiyorum ufak tefek reelsler için 13 yeterli olur mu yoksa zorlayıp 15 almaya değer mi
Samsung ve Huawei p60 pro filan fotoğrafta cezbediyor ama bilmiyorum iPhone i işlerde daha başarılı gibiŞu anda en düşük alınabilecek ıphone, ıphone 15 bence. İmkan varsa 15 alınmalı imkan yoksa Samsung tarafına yönelinmeli. S24Fe bile çok güzel cihaz.
Fotoğraf olarak android ve apple arasında çok fark var diyemiyorum ama iş video olunca işlemci kalitesi en az kamera sensörü kadar etki ediyor.
Kaldı ki apple optimizasyon işlerini çok iyi yaptığı için videonun kötü olma imkanı yok.
Özellikle bir fotoğraf makinesi almak istemiyorsan iphone 13 çok iyi işini görür, aradaki farka sadece kamera için değmez.
Fotoğraf makinem var, ben ufak tefek reelsler yapmak vs için istiyorumFotoğraf olarak android ve apple arasında çok fark var diyemiyorum ama iş video olunca işlemci kalitesi en az kamera sensörü kadar etki ediyor.
Kaldı ki apple optimizasyon işlerini çok iyi yaptığı için videonun kötü olma imkanı yok.
Özellikle bir fotoğraf makinesi almak istemiyorsan iphone 13 çok iyi işini görür, aradaki farka sadece kamera için değmez.
O zaman 15 direkt gereksiz masraf olur, 13ü 2 hafta civarı kullanıp sattım ve en memnun olduğum yönü fotoğrafı veya sinematik videoyu çok güzel işlemeseydi.Fotoğraf makinem var, ben ufak tefek reelsler yapmak vs için istiyorum
alinmaz illa iphone aliyorsan en azindan 15-e falan cik. Ama tavsiyem o fiyata duz iphone falan alma git adam akilli S24+ al kemarea kalitesi ekran kalitesi bataryasi guncellemesi her bakimdan 15-den daha iyiDostlar iPhone almak istiyorum fotoğraf işleri yapiyorum ufak tefek reelsler için 13 yeterli olur mu yoksa zorlayıp 15 almaya değer mi