Neler Yeni

IPhone 13 halen alınır mı

da4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uğur bey
Bütçe
40000
Dostlar iPhone almak istiyorum fotoğraf işleri yapiyorum ufak tefek reelsler için 13 yeterli olur mu yoksa zorlayıp 15 almaya değer mi

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
Bütçe koyabiliyorsan 15 almak tabikide daha mantıklı ama sıkışmayayım beni idare etsin dersen 13 gayet yeterli olacaktır.

Sezerinho10

80+ Bronze
Dostlar iPhone almak istiyorum fotoğraf işleri yapiyorum ufak tefek reelsler için 13 yeterli olur mu yoksa zorlayıp 15 almaya değer mi
6 ay önce iphone 13 aldım o zamanda 14 ile arasında 7 bin tl , 15 ile 14 bin tl fark vardı ben aradaki 14 bin TL'ye değecek fark göremedim 13 aldım memnunum

da4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uğur bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda en düşük alınabilecek ıphone, ıphone 15 bence. İmkan varsa 15 alınmalı imkan yoksa Samsung tarafına yönelinmeli. S24Fe bile çok güzel cihaz.
Samsung ve Huawei p60 pro filan fotoğrafta cezbediyor ama bilmiyorum iPhone i işlerde daha başarılı gibi

EsdeathSama

80+ Bronze
Fotoğraf olarak android ve apple arasında çok fark var diyemiyorum ama iş video olunca işlemci kalitesi en az kamera sensörü kadar etki ediyor.
Kaldı ki apple optimizasyon işlerini çok iyi yaptığı için videonun kötü olma imkanı yok.
Özellikle bir fotoğraf makinesi almak istemiyorsan iphone 13 çok iyi işini görür, aradaki farka sadece kamera için değmez.

da4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uğur bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraf olarak android ve apple arasında çok fark var diyemiyorum ama iş video olunca işlemci kalitesi en az kamera sensörü kadar etki ediyor.
Kaldı ki apple optimizasyon işlerini çok iyi yaptığı için videonun kötü olma imkanı yok.
Özellikle bir fotoğraf makinesi almak istemiyorsan iphone 13 çok iyi işini görür, aradaki farka sadece kamera için değmez.

Fotoğraf makinem var, ben ufak tefek reelsler yapmak vs için istiyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
Fotoğraf makinem var, ben ufak tefek reelsler yapmak vs için istiyorum
O zaman 15 direkt gereksiz masraf olur, 13ü 2 hafta civarı kullanıp sattım ve en memnun olduğum yönü fotoğrafı veya sinematik videoyu çok güzel işlemeseydi.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
alinmaz illa iphone aliyorsan en azindan 15-e falan cik. Ama tavsiyem o fiyata duz iphone falan alma git adam akilli S24+ al kemarea kalitesi ekran kalitesi bataryasi guncellemesi her bakimdan 15-den daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
ya 15 al ya samsung s24 al hocam 13 eskimeye başladı kamerası sırıtıyor artık ben kendim kullanıyorum fark belli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,417
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom