Neler Yeni

Iphone 13 için PowerBank Önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Iphone 13 kullanıyorum. Bataryasını değiştireceğim zaten orijinaliyle yani bataryasının zayıflaması sorun değil. Hafif, tek seferde en az 2 defa telefonumu şarj edecek bir power bank arıyorum.

2000tlye kadar çıkarım ama ilk isteğim 1000tlden pahalı bir ürün almamak
önerileri bekliyorum (magsafe'in şarjı aşırı az bu yüzden satın almayı düşünmiyorum)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Iphone 13 kullanıyorum. Bataryasını değiştireceğim zaten orijinaliyle yani bataryasının zayıflaması sorun değil. Hafif, tek seferde en az 2 defa telefonumu şarj edecek bir power bank arıyorum.

2000tlye kadar çıkarım ama ilk isteğim 1000tlden pahalı bir ürün almamak
önerileri bekliyorum (magsafe'in şarjı aşırı az bu yüzden satın almayı düşünmiyorum)
Intenso markasının 10.000mAh Powerbank XS modelini kullanıyorum. Şu anda piyasada yok baktığım üzere. 3400 mAh bataryalı Xiaomi telefonumu 3 kereye yakın şarj ediyordu. Bu modeli bulabilirseniz kesinlikle almanızı öneririm. Type-C üzerinden hem powerbanki hem telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz. Aynı zamanda USB-A üzerinden de telefon şarj edebiliyorsunuz. Bir de Micro USB portu var o sadece powerbanki şarj etmeye yarıyor. 2021 de 50TL ye Amazon dan almıştım harcadığım en iyi 50TL diyebilirim.

Bu arada marka Alman markası bu yüzden bu markaya fazlasıyla güveniyorum.

Trendyol daki linki

Bulamazsanız Intenso markasının alternatif modellerine bakabilirsiniz ama bu bahsettiğim model kadar minik ve performanslısı yok sanırım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Duracell 20.100 mah. Tek geçerim. Bulamazsınız mophie,energizer,belkin ve anker alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,802
Üyeler
161,915
Son üye
berk90
Top Bottom