Neler Yeni

IPhone 13 iOS 17 ye dönme işi

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
Bir sürü dandik sorun sebebiyle son sürüm olan iOS 18.3.1 sürümünü iOS 17 ye düşürmek istiyorum. 5 aydır telefonu kullanıyorum ve pil sağlığım 99. Sizce bu yazılımı kendi kasamda çakma lythningle atayım mı? Yoksa kuzene gidip laptopta type c den lythning orjinal kabloyla mı halledeyim işimi. (Aldığımdan beri orijinal adaptör ve kabloyla kullanıyorum.) Bir de yazılım attıktan sonra pil sağlığım düştü diyen çok kişi var, aynı sorunları yaşar mıyım?

şahin doğan

80+ Platinum
İOS 17'ye dönüşler kapalı. Geri dönemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Talha Açıkgöz
17 ye dönemezsin ama bir önceki sürüme dönebiliyorsun sanırım

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Yunus Şahin

Sadece yeşil sürümleri kurabilirsin, kırmızıları kuramazsın. Yeni bir sürüm çıktığında da eski sürüm 1-2 hafta içinde kapanır, dönemezsin.

Sorun varsa senin yapacağın DFU moda alıp sıfırlamak olur.

şahin doğan

80+ Platinum
Hiçbir şekilde mi dönemem hocam peki? Telefonu kapatıyorum. Geç geliyor kapanması. Onun dışında panel her güncellemede daha berbat hal alıyor vs…
İOS 17’ye dönemezsin. IPSW sitesinde İOS 15 açık gözüküyor. İOS 15’e dönerim diyorsan dön.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İOS 17’ye dönemezsin. IPSW sitesinde İOS 15 açık gözüküyor. İOS 15’e dönerim diyorsan dön.
Hocam baktım da hepsinde kırmızı çarpı var. iOS 15 de yokki. Ek olarak 15 e niye geçeyim? Zaten iphone 7 ios 15 🫤

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Bir sürü dandik sorun sebebiyle son sürüm olan iOS 18.3.1 sürümünü iOS 17 ye düşürmek istiyorum. 5 aydır telefonu kullanıyorum ve pil sağlığım 99. Sizce bu yazılımı kendi kasamda çakma lythningle atayım mı? Yoksa kuzene gidip laptopta type c den lythning orjinal kabloyla mı halledeyim işimi. (Aldığımdan beri orijinal adaptör ve kabloyla kullanıyorum.) Bir de yazılım attıktan sonra pil sağlığım düştü diyen çok kişi var, aynı sorunları yaşar mıyım?
ipsw.com gibi bir site vardı oraya gir telefona uygun ipsw(rom dosyası)indir telefonu dfu moda al(olursa pcye kablo ile bağlamanızı isteyen bir yazı çıkar veya görsel) 3utools kur ve aç flaşlama bölümüne gel ipsw dosyasını seç flash işlemini başlat

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ipsw.com gibi bir site vardı oraya gir telefona uygun ipsw(rom dosyası)indir telefonu dfu moda al(olursa pcye kablo ile bağlamanızı isteyen bir yazı çıkar veya görsel) 3utools kur ve aç flaşlama bölümüne gel ipsw dosyasını seç flash işlemini başlat
Yukarda da onu konuştuk hocam zaten. Siteye girerseniz bazı sürümlerde çarpı yazıyor ama dosyası indiriliyor. dfu mod bilmem ne garanti dışı kalır gibimsi şeyler diyorlar doğru mu?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Yukarda da onu konuştuk hocam zaten. Siteye girerseniz bazı sürümlerde çarpı yazıyor ama dosyası indiriliyor. dfu mod bilmem ne garanti dışı kalır gibimsi şeyler diyorlar doğru mu?
Garanti işini tam bilmiyorum o çarpı konusuna dikkat et bu arada , telefonu dfu moda almak için internette nasıl alındığına bakabilirsiniz

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
Garanti işini tam bilmiyorum o çarpı konusuna dikkat et bu arada , telefonu dfu moda almak için internette nasıl alındığına bakabilirsiniz
Hiç bulaşmaya gerek yokta telefona 3 ayımı bağlayınca da sinirimi bozuyor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

itunes kendi uygulanasından falan olmuyor mu hocam?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Hiç bulaşmaya gerek yokta telefona 3 ayımı bağlayınca da sinirimi bozuyor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

itunes kendi uygulanasından falan olmuyor mu hocam?
Olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom