İphone 13 mü Samsung S22 mi?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar ben şuan 6s kullanıyorum İphone 13 e mi geçmeliyim daha az verip S22 mi alıyım ama ultra değil düz S22

Hep ios kullandımip 11 kullanıyordum s21fe aldım ve alışamadım güzel cihazlar lakin ios bir başka. Şansım yaver gitti ve ilk hafta kamera arızalı olduğunu anladım ve para iadesi aldım ve 13 aldım kullanıyorum 💪

özgür birisiyim apk korsan mp3 indirir takılırım diyorsan s22 al ama ben instagram geziyorum arada tw girerim vs dersen iphone al
açık ve net

S22 alınmaz. Isınma ve batarya sorunu ciddi. 13 Genel toplamda çok daha iyi cihaz. Alabiliyorsan 13.

Arkadaşlar ben şuan 6s kullanıyorum İphone 13 e mi geçmeliyim daha az verip S22 mi alıyım ama ultra değil düz S22
Arada dağlar kadar fiyat farkı var. S22 F/P olarak alınabilir. Samsung'un amiral gemilerinde instagram story kaliteleri iyi oluyor. O açıdan bir yanılgın olursa diye belirteyim dedim. Onun dışında bilmiyorum ya 27k bir telefon için fazla hatta s22 bile pahalı da malum...

Söylede bir durum var 24.500 e 2 ay önce Sıfır aldım şuan 27K 13
Değer kaybetmemeside güzel sene sonuna doğru 30k ya satmak istesem satarım

özgür birisiyim apk korsan mp3 indirir takılırım diyorsan s22 al ama ben instagram geziyorum arada tw girerim vs dersen iphone al
açık ve net
Ben iphonedede mp3 indiriyorum

telefona o kadar verilmez ama vereceksen 13 al

13 çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,518
Üyeler
174,889
Son üye