Mehmet Karağaç
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar ben şuan 6s kullanıyorum İphone 13 e mi geçmeliyim daha az verip S22 mi alıyım ama ultra değil düz S22
Arada dağlar kadar fiyat farkı var. S22 F/P olarak alınabilir. Samsung'un amiral gemilerinde instagram story kaliteleri iyi oluyor. O açıdan bir yanılgın olursa diye belirteyim dedim. Onun dışında bilmiyorum ya 27k bir telefon için fazla hatta s22 bile pahalı da malum...Arkadaşlar ben şuan 6s kullanıyorum İphone 13 e mi geçmeliyim daha az verip S22 mi alıyım ama ultra değil düz S22
Ben iphonedede mp3 indiriyorumözgür birisiyim apk korsan mp3 indirir takılırım diyorsan s22 al ama ben instagram geziyorum arada tw girerim vs dersen iphone al
açık ve net
13Arkadaşlar ben şuan 6s kullanıyorum İphone 13 e mi geçmeliyim daha az verip S22 mi alıyım ama ultra değil düz S22
peki nasıl açıyorsun ?Ben iphonedede mp3 indiriyorum
PC'ye MP3 indirip, iTunes üzerinden telefona atıp, apple müzik uygulamasından dinleyebiliyorsun.peki nasıl açıyorsun ?
Aynen ama itunes degilde vlc kullaniyorum daha duzenli oluyorPC'ye MP3 indirip, iTunes üzerinden telefona atıp, apple müzik uygulamasından dinleyebiliyorsun.