𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hakikaten nasıl 100 ben daha anlayamadım
günlük 2 saat ortalama ve 2 günde 1 sarj ediyorum şimdiden düştü
hakikaten nasıl 100 ben daha anlayamadım
Knk şarj ediş şeklim genelde % 10 larda takıyorum 90 larda çıkarıyorum. Hemen hemen her günde takıyorum
bu ayda düşerse amazona yazıp iade edeceğim telefonu horda kullanmıyor pc başındayım zatenKnk şarj ediş şeklim genelde % 10 larda takıyorum 90 larda çıkarıyorum. Hemen hemen her günde takıyorum
Aynı şekilde bende öyleyim ama amazondan alınan ürünler bazen kullanıp iade edilmiş ürünler olabiliyor senden önce kullanılmış olabilir. Yenileniyor sonrasında tabi de. 99 dan 98 e düşerse iade et yoksa gerek yok bencebu ayda düşerse amazona yazıp iade edeceğim telefonu horda kullanmıyor pc başındayım zaten
ağa yanlış hatırlamıyorsam benim telefonun jelatini yoktuAynı şekilde bende öyleyim ama amazondan alınan ürünler bazen kullanıp iade edilmiş ürünler olabiliyor senden önce kullanılmış olabilir. Yenileniyor sonrasında tabi de. 99 dan 98 e düşerse iade et yoksa gerek yok bence
Jelatinli gelmiyor zatenağa yanlış hatırlamıyorsam benim telefonun jelatini yoktu
normal kanka bende 11 pro max var 1 yılda 13 düştü normal yaniamazondan 26 eylülde iphone 13 pro aldım 2 ay sonunda pil sağlığı 99 düştü telefonu 2 günde 1 kere sarj ediyorum ne diyorsunuz bu konu hakkında
bazen iphone videoları görüyorum onlarda varJelatinli gelmiyor zaten
gün içinde çok az kullanma rağmen düşmesi bence anormalnormal kanka bende 11 pro max var 1 yılda 13 düştü normal yani
Yüzde 20 ye gelmeden şarj et ve 95 de felan çek 98 99 100 e kadar doldurma.%30 pil yüzdesinin altında telefon kullanmak doğrumu
Hayır sunmuyor. 500 pil döngüsü içinde %80 altına düşerse değişiyor.2 yıl garanti süresi boyunca apple ücretsiz pil değişim hakkı sunmuyor mu?