İPhone 13 pil sağlığı

Fadıl

80+
Reaksiyon skoru
4
Telefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?

11. aydayım 89 benimki

Telefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?
Pil Koruma Kuralı !

En Düşük %20 ' ye Düşünce Şarja Tak .

En Yüksek %80 'e Çıkınca Şarjdan Çıkar .

Bu Düzeylerde Kullan Aradaki Farkı Görürüsün Hocam .

Ek Olarak Ekran Veya Kilit Ekranını Düz Siyah Duvarkağıdı Yaparsan Şarjın Biraz Daha Çok Dayanır .

Teşekkür ederim fakat o şekilde şarj yetmiyor gün içerisinde
Haklısın Ama Apple'ın Bataryası Düşük Olduğu İçin Bu Gayet Normaldir .

Apple Kullanıyorsun Zaten , Powerbank Alman Çok İyi Olur Ve Bu Kuralları Uygularsan Gözle Görülür Bir Fark Göreceksin Zaten .

11. aydayım 89 benimdü

Haklısın Ama Apple'ın Bataryası Düşük Olduğu İçin Bu Gayet Normaldir .

Apple Kullanıyorsun Zaten , Powerbank Alman Çok İyi Olur Ve Bu Kuralları Uygularsan Gözle Görülür Bir Fark Göreceksin Zaten .
Peki bişey dicem %20 - %80 aralığında tuttugumda günde 2 kere şarj etsem bisey olur mu çünkü şarj bitmiş olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta içinde gitmesinide boşver
Asıl sorun o :(

7. aya göre normal bence
Ozaman sorun yok demektir yani 7. Ayda olan kaç kısıye sorduysam hala 98 olduğunu söyledi bende sorun var sandım

Peki bişey dicem %20 - %80 aralığında tuttugumda günde 2 kere şarj etsem bisey olur mu çünkü şarj bitmiş olucak

Asıl sorun o :(

Ozaman sorun yok demektir yani 7. Ayda olan kaç kısıye sorduysam hala 98 olduğunu söyledi bende sorun var sandım
Şarj Aralığını Koruduğun Sürece İstediğin Kadar Şarj Et Hocam .

Şarj Aralığını Koruduğun Sürece İstediğin Kadar Şarj Et Hocam .
Şimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim

Şimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim

Yani bu şarj aralığında kullandığım sürece pil sağlığım düşmez mi

Yani bu şarj aralığında kullandığım sürece pil sağlığım düşmez mi
daha az duser hocam

dusmemesının ımkanı yok

Geri