7. aya göre normal benceTelefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?
Pil Koruma Kuralı !Telefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?
Teşekkür ederim fakat o şekilde şarj yetmiyor gün içerisindePil Koruma Kuralı !
En Düşük %20 ' ye Düşünce Şarja Tak .
En Yüksek %80 'e Çıkınca Şarjdan Çıkar .
Bu Düzeylerde Kullan Aradaki Farkı Görürüsün Hocam .
Haklısın Ama Apple'ın Bataryası Düşük Olduğu İçin Bu Gayet Normaldir .Teşekkür ederim fakat o şekilde şarj yetmiyor gün içerisinde
31. Ayı devirdi benim 14plus 32.aya geçti pil 81Telefonu 7 ay oldu alalı ve 4. Ayda pil sağlığı 99 A düştü 7. aya kadar sabit kaldi 7. Ayda ise 1 hafta içinde 96 ya kadar düştü bu normal mi ?
11. aydayım 89 benimki
11. aydayım 89 benimdü
Peki bişey dicem %20 - %80 aralığında tuttugumda günde 2 kere şarj etsem bisey olur mu çünkü şarj bitmiş olucakHaklısın Ama Apple'ın Bataryası Düşük Olduğu İçin Bu Gayet Normaldir .
Apple Kullanıyorsun Zaten , Powerbank Alman Çok İyi Olur Ve Bu Kuralları Uygularsan Gözle Görülür Bir Fark Göreceksin Zaten .
Asıl sorun o1 hafta içinde gitmesinide boşver
Ozaman sorun yok demektir yani 7. Ayda olan kaç kısıye sorduysam hala 98 olduğunu söyledi bende sorun var sandım7. aya göre normal bence
Şarj Aralığını Koruduğun Sürece İstediğin Kadar Şarj Et Hocam .Peki bişey dicem %20 - %80 aralığında tuttugumda günde 2 kere şarj etsem bisey olur mu çünkü şarj bitmiş olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asıl sorun o
Ozaman sorun yok demektir yani 7. Ayda olan kaç kısıye sorduysam hala 98 olduğunu söyledi bende sorun var sandım
Şimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettimŞarj Aralığını Koruduğun Sürece İstediğin Kadar Şarj Et Hocam .
Şimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim
Yani bu şarj aralığında kullandığım sürece pil sağlığım düşmez miŞimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim
daha az duser hocamŞimdi anladım bunu çok duymuştum ama saçma gelmişti yani burda önemli olan iphoneyi bu şarj aralığında şarj etmek peki bunun telefona ne gibi bi katkısı oluyor merak ettim
Yani bu şarj aralığında kullandığım sürece pil sağlığım düşmez mi