Uzun süre kullanılmayınca pil zarar görür mü2yıldır kutuda duruyorsa gayet normal.
Zarar görmez ama çalışmayan şey paslanır dersek hiç yanlış olmazUzun süre kullanılmayınca pil zarar görür mü
Görür. Kimyasal olarak eskiyor.Zarar görmez ama çalışmayan şey paslanır dersek hiç yanlış olmaz
Anladım geçenlerde yılbaşından 3-4 ay önce durumu nasıl diye bakmak için açtım şarjını 80 cıvarlarına getirip kapattım 4 ay sonra açtığımda %2 azalmıştı umutlanmıştım şarjı baya uzun gidecek diye ama umduğum gibi olmadıZarar görmez ama çalışmayan şey paslanır dersek hiç yanlış olmaz
Bende androidi tercih ederim ama evdeki çoğu şey apple altyapısında çalışıyor tv olsun kulaklık macbook falan iyi yönü bunların ekosistem olarak daha iyi senkron çalışması yoksa android yazılım özelleştirme konusundan falan daha iyiben iphone almıyorum iyi fiyata düşmezse de tercih etmem samsung'tan devam. Fakat iphonenin zaten bataryaları iyi değil ki bu benim görüşümdür, pil sağlığını göstermemeli bence insanlarda kötü psikoloji yaratıyor son 1 ayda şurada gördüğüm iphone 2 ayda şu kadar pil sağlığı düştü napımca 5 ayda şu kadar düştü napıcam konuları çok açılıyor. Tabii ki açılabilir sorulabilir. Söylemek istediğim insanları gereksiz olumsuz etkiliyor benim de olsa hemen düşse beni de olumsuz etkiler, laptopta görüyorum bataryamın sağlığını düşüşünü görüyorum bazen anormal düşüyor periyodik bir şekilde ilerlemiyor