Ayarlar akıcı aşırı da hocamS23 ultra var drop falan yemiyorum hocam telefonun ayarlarindan olabilir normalde drop yiyecek bir telefon degil
iPhone 13 pro max söylediğiniz şartları fazlasıyla karşılar, hele 3. maddeyi ; günümüzde iPhone 8 ler bile kullanılıyorHepinize şeker gibi bir bayram dilerim arkadaşlar.
Ablama yakın zamanda telefon alacağım, s23 ultramı yoksa 13 pro maxmi tercih etmeliyim? Aradığım özellikler ise şunlar:
1-büyük ekran
2-güzel bir kamera performansı
3-uzun yıllar stabil kalacak bir performans
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
ben de öyle kullanıyorum 90fpsAyarlar akıcı aşırı da hocam
Ne 8i arkadaşım düz 7yi çatır çatır kullanıyor.iPhone 13 pro max söylediğiniz şartları fazlasıyla karşılar, hele 3. maddeyi ; günümüzde iPhone 8 ler bile kullanılıyor
90 da çok ısınıyorben de öyle kullanıyorum 90fps
S23 var arkadaşımda ilk çıktığı günden beri kullanıyor PUBG de fena drop yiyor haberin olsun
Oyun performansı sıkıntılı cidden şu cihazların. Bende de S23 var oyun performansı iPhone 11i aratır düzeydeS23 ultra var drop falan yemiyorum hocam telefonun ayarlarindan olabilir normalde drop yiyecek bir telefon degil
Hocam s23 i11i aratamaz. Birisi 60fps birisi 90fps ki farklı ayarlarda bile aratacağını düşünmüyorumOyun performansı sıkıntılı cidden şu cihazların. Bende de S23 var oyun performansı iPhone 11i aratır düzeyde
Mevzu güç değil işlemci çok güçlü ama büyük ihtimalle oyunları iyi optimize edememişler.
iPhone ile tüm oyunlarda ayarları kökler 60FPS de keyfime bakardım. S23 de daha ayar köklediğim oyun olmadı, hepsine kasmasın diye ayar çekiyorum. Ama ikisi de oynatıyor o ayrı.Hocam s23 i11i aratamaz. Birisi 60fps birisi 90fps ki farklı ayarlarda bile aratacağını düşünmüyorum
sen yapamıyorsundur hocam arkadasımda s23 var sorunsuz kullanıyor 90fps. bende de s23u var ben de sorunsuz kullanıyrumiPhone ile tüm oyunlarda ayarları kökler 60FPS de keyfime bakardım. S23 de daha ayar köklediğim oyun olmadı, hepsine kasmasın diye ayar çekiyorum. Ama ikisi de oynatıyor o ayrı.
Ha bu arada S23 hiçbir şekilde 60FPS üstü modları çalıştırmıyor, daha doğrusu FPS yine 60 kilitli oluyor. Çözümü varsa bilen desin valla