SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,919
2023 ün aralığında 38.5k ya almıştık babama şimdi bunu görse ne der kim bilir ( o zaman uyarmıştım s23u da vardı almadı iPhOnE kamerası daha iyiymiş)
Kupon herkese özel sizde çıkmaması gar
bende de yok, premium üyeyim.Bu 750₺ kupon bi bende yok galibapremium mu olmak lazım.
Daha 3 gün önce 33e aldım ya750 TL kupon ve Visa Kart ile 30.000 TL'e 1.500 TL indirim kampanyası ile bu fiyata iniyor. İndirimden yararlanabilmek için Hepsiburada Premium ve Visa Kart gerekiyor.
Nasi knk iphone nin 60hz si androidin mesela s25ultranin ekranindan daha iyi. Iphone bu isi yazilimla cozuyor. Ekosistem kanka herkes anlamaz.iphone 13 bence alınmaz ancak 120hz telefon kullanarak söylüyorum telefonda hz'in bir anlamı yok 60 gayet yeterli
telefonun ekranı ltpo ise şarjı kesinlikle daha iyi gitmiyor 60 hzdeBende biliyorum hatta telefonumu şarjı daha iyi gitsin diye 60hz kullanıyorum ama yine de artık en ucuz telefonda bile 90hz varken saçmalık. Ayrıca 5k daha ucuza s24 fe alırım çok çok daha iyi iphone 13 fosilini almaktan. 7 yıl güncellememi de alırım.
hocam s24 ultramı 16 plus mu neden birdeiphone 13 bence alınmaz ancak 120hz telefon kullanarak söylüyorum telefonda hz'in bir anlamı yok 60 gayet yeterli
değil hocam. a53 kullanıyorum.telefonun ekranı ltpo ise şarjı kesinlikle daha iyi gitmiyor 60 hzde
pek hakim değilim telefonlarahocam s24 ultramı 16 plus mu neden birde
hocam onda adaptif yenileme bile yok sizde tabi fark edecektir.değil hocam. a53 kullanıyorum.
Baya komikiphone 13 bence alınmaz ancak 120hz telefon kullanarak söylüyorum telefonda hz'in bir anlamı yok 60 gayet yeterli