IPhone 13 vs Samsung S24

Alalı kaç yıl oldu, pil sağlığı düşme oranı nasıl reis bide ilk aldığın günki performanstamı çalışıyor yoksa arada bir geçikme falan oluşuyormu?
ben 2.el aldım pilim 90 aldım hala 90 o konuda takıntılıyım baya, performansı ilk günkünden farksız. Ben iphone 8 kullanırken bile performansı aynı fiyattaki androindlere taş çıkartan cinsteydi yaşına göre.

ben 2.el aldım pilim 90 aldım hala 90 o konuda takıntılıyım baya, performansı ilk günkünden farksız. Ben iphone 8 kullanırken bile performansı aynı fiyattaki androindlere taş çıkartan cinsteydi yaşına göre.

13 te 2. El alınırmiki emin olamadım sıfırına neredeyse yakın 2 binlira falan oynuyo buralarda

Boşa dil dökmeyin hocam, iPhone'u zenginlik sanıyor. Düşük segment Android ile üst segment iPhone'u bir tutuyor buna göre genelleme yaparak haklıymış gibi konuşuyor.
S21fe den geçtim 13’e düşük segment android ile kıyaslayacak olsam düşük segment olan modellerin ismini kullanırdım

S21fe den geçtim 13’e düşük segment android ile kıyaslayacak olsam düşük segment olan modellerin ismini kullanırdım
hocam ben size laf atmadım yorumları karıştırmışsınız galiba diğer arkadaşa verdiği cevaba istinaden yazdım. Ayrıca s21fe üst segment cihaz sayılmıyor haberiniz olsun

hocam ben size laf atmadım yorumları karıştırmışsınız galiba diğer arkadaşa verdiği cevaba istinaden yazdım. Ayrıca s21fe üst segment cihaz sayılmıyor haberiniz olsun
Pardon hocam, zamanında aldığımızda S21fe iyiydi o zaman s22 yeni tanıtılmıştı bu yüzden dedim.

iphone abi. parası değeri aynı kalıcak ve yavaşlamasıda minimum kalıcak bir telefon. para anlamında hakkını veren telefon. 16 pro var 90k şuan ama no problem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,914
Üyeler
185,188
Son üye
TLGG
Geri