A16 bionic cip ve typ-c olması 14 yerine alınır yani 5k fazla ver 15 alYakın zamanda telefon almayı düşünüyorum bütçem 40 bin civarı
IOS istiyorum
Yardım ederseniz sevinirim
Hiçbir yerde iphone 13 pro/pro max satıldığını görmedim,satılan yerlerde pahalıydı.kesinlikle iphone 15 ama senin yerinde olsam iphone 13 almayı da düşünebilirdim çünkü müthiş devasa bir fark yok
zaten pro max lar belli bi süre üretilip satılmıyor daha ama paran varsa 15 alman mantıklı her zaman yeni ürün iyidir bende iphone 14 var memnunum yani almısken pro da almak mantıklı onlar 120 hz oluyor düz modeller 60 hzHiçbir yerde iphone 13 pro/pro max satıldığını görmedim,satılan yerlerde pahalıydı.
60bin vermem yazaten pro max lar belli bi süre üretilip satılmıyor daha ama paran varsa 15 alman mantıklı her zaman yeni ürün iyidir bende iphone 14 var memnunum yani almısken pro da almak mantıklı onlar 120 hz oluyor düz modeller 60 hz
yd 15 alcam ben çok fark yok diyor herkes çok fark yoksa günceli almak daha mantıklı gelior bana öyle aman aman da fiyat farkı yok sanırım yd alıncaYakın zamanda telefon almayı düşünüyorum bütçem 40 bin civarı
IOS istiyorum
Yardım ederseniz sevinirim
Şimdi baktım.Çok güzel duruyor,büyük ihtimalle 15 alacağım.yd 15 alcam ben çok fark yok diyor herkes çok fark yoksa günceli almak daha mantıklı gelior bana öyle aman aman da fiyat farkı yok sanırım yd alınca
dinamik ada çok hoş duruyo hem
kral tamam da adama ios istiyorum demişİphone 13 ten 15'e geçmeye bile sebep yok. Samsung S23 ultra alır keyifime bakarım.