Beklemezdim aslında çok yorumum var üşendim yazmayaÇentik olayı beni şaşırttı açıkçası. O kadar da abartmışlardı hap çentiği. Ne düşünüyorsunuz?IPhone 14 Serisi Tanıtıldı | Donanim Arşivi
Her zaman olduğu gibi, Apple'da artık klasikleşmiş sonbahar etkinliğini her Eylül ayında düzenliyor. Bununla beraber yeni iPhone modelleri, yeni tanıtılmışdonanimarsivi.com
yeni çentik efsane olmuşta keske arka tasarim degisseydiÇentik olayı beni şaşırttı açıkçası. O kadar da abartmışlardı hap çentiği. Ne düşünüyorsunuz?IPhone 14 Serisi Tanıtıldı | Donanim Arşivi
Her zaman olduğu gibi, Apple'da artık klasikleşmiş sonbahar etkinliğini her Eylül ayında düzenliyor. Bununla beraber yeni iPhone modelleri, yeni tanıtılmışdonanimarsivi.com
Şuan yeni bir telefona geçiniz ne olur ne olmaz diye yoksa 2 sene sonra bozulduğu zaman fiyatlar can yakabilir yatırım tavsiyesi değildir.14 Pro 40000 TL one be. Böyle fiyat mı olur? Bildiğimiz soygunculuk bunun adı. 4.5 senedir Huawei P10 Lite kullanıyorum ölene dek devam. Coğrafya kaderdir.
Satar merak etmeTürkiye şartlarında pek satmaz bence
Her türlü alıcısı olacaktır emin ol.Türkiye şartlarında pek satmaz bence
Tam tersi, deli gibi satacak. Popüler kültür kölesi gençlerimiz ve zengin %3 kesimdeki iş adamı abilerimiz peynir ekmek gibi alacakTürkiye şartlarında pek satmaz bence
Hemfikirim yeterki iPhone olsun saat olsun filan kuyruğa girenler el sallasin nerede kuyruğa girenler Şimdi bunları alıp dolmuşa binmek nasıl bir histir diye düşünüyorum. İnşallah faturalı hat kullanırlar.Satar merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta o 28klık saat bile satar
Ben ne güzel belki 13 düşer alırım diyordum şoka ugradım fena üzüntü çöktüHemfikirim yeterki iPhone olsun saat olsun filan kuyruğa girenler el sallasin nerede kuyruğa girenler Şimdi bunları alıp dolmuşa binmek nasıl bir histir diye düşünüyorum. İnşallah faturalı hat kullanırlar.
Türkiye'de dolar kuru ve vergiler hesaplayınca normal.Aynı telefonu pazarlıyolar, daha pahalı hem de. XDXDZ