Iphone 15-16-16e arasından hangisi

Fiyat önemli hocam maalesef asgarinin az üstünde alıyorum ve bir kaç taksit de ödüyorum yaza rahatlarım ama yine de aradaki 30.000tl fark beni sarsacaktır. 16e 0.5x olmadığı için biraz uzak kaldığım bir model. 15 ile 16e arasında araftayım.
hocam o zaman s25 fln alabilirsiniz kücük telefon diğerleri gibi her özellikde alır 3ünüde

15 ve 16'dan uzak dur kesinlikle fiyatlarının gram hakkını vermiyor illa ios olacaksa 16e yoksa s25 üçündende katbekat üstün cihaz

15 ve 16'dan uzak dur kesinlikle fiyatlarının gram hakkını vermiyor illa ios olacaksa 16e yoksa s25 üçündende katbekat üstün cihaz
bende aynısını yaptım s25 cektim kamera islemci performans boyutu kucuk cok guzel hicbir sıkıntısını gormedim sadece bataryası kucuk ama iphoneda ondan kucuk zaten

bende aynısını yaptım s25 cektim kamera islemci performans boyutu kucuk cok guzel hicbir sıkıntısını gormedim sadece bataryası kucuk ama iphoneda ondan kucuk zaten
Yani mantık olarak bakarsan zaten seçenek açık fakat işte markaya para vermek isteyende var saygı duymak lazım

kral bu nasıl soru. saydıklarının bir önündeki 14 pro çok güzel bir de saydıklarından bir sonraki 17 çok güzel. saydıkların da boş telefonlar değil ama kullanıcılar tarafından dediklerim baya beğenilmişti. ki baz modeli geçer not alan tek telefon -11den sonra- 17. 14 pro da pro seri olmasından güzel ekran kamera vsvsvs

Geri