Iphone 15 53.000 TL ye alınır mı?

Mami bey

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
50000
Uzun zamandır samsung cihaz kullanıyorum ve bir değişiklik yapıp iphone a geçmeyi düşünüyorum. Gündelik kullanım ağırlıklı, arada oyun oynarım, az da olsa video çekerim. Bütçem 50k.

Not: Samsung cihazların f/p açışından dhaa iyi olduğuny biliyorum ama 22 yıldır samsung kullandığım için bu sene değişiklik yapmak istiyorum. Gercekten arada çok fark yoksa lütden samsung için ısrar etmeyin, arada gerçekdeb devasa bir fark varsa o zaman söylerseniz sevinirim.

ikinci el pro serileri daha mantıklı olur şahsi fikrim düz serilerin birbirinin aynısı olduğu gözle görülür bir fark hissedemiyorum

iPhone 15 128GB kurumsal firmalar haricinde diğer ticaret sitelerinde 50.000 TL'ye mevcut. Yani yine de sana kalmış, garanti olsun dersen 53.000 TL verebilirsin. Ben de zamanında aynı kararsızlığa kapılmıştım. Sıfır iPhone 15 128GB mı alsam yoksa 2. el iPhone 14 Pro 256GB mı alsam diye. Sonucunda kasası tertemiz, pili %87'lik bir 14 Pro aldım. İyi ki almışım çünkü açık ara pili kimyasal olarak eskimiş olmasına rağmen iPhone 15'e diğer her özellikleriyle fark atıyor. Bence sen de 14 Pro bak. Telefoncularda bile rahatlıkla 52.000 TL civarına bulabilirsin.

Arada çok fark oluşur mu hocam? Ona gore karar vereceğim. Şuan s25 ile iphone 15 ve iphone 13 pro max arasında kaldım. S25 boyutunun küçük olması gozüme çok tatlı geldi.
çok abartı fark olmaz değişiklik istiyosan 15 al istemiyosan s25 iyidir

Arada çok fark oluşur mu hocam? Ona gore karar vereceğim. Şuan s25 ile iphone 15 ve iphone 13 pro max arasında kaldım. S25 boyutunun küçük olması gozüme çok tatlı geldi.
S25 daha güncel ve güçlü bir cihaz ama bu sefer iphone alayım diyorsan 15 tercih edebilirsin.

S25 daha iyi çoğu konuda iphone pro serileri daha iyi düz alınmamalı. 13 almıştım sevemedim s23 aldım memnunum tek kötü şarjı bidakine nasipse s25+ alcam.

Hocam mediamark dan yenilenmiş 14 pro max alınır mı? 48k
Hocam ilginç bir şekilde fazla ucuz. Ek olarak bence yenilenmiş cihaz toplarına girmeyin derim. Temiz bir kullanıcıdan 2. el almak daha iyi olacaktır. @şahin doğan hocamın da yorumunu al derim.

Hocam ilginç bir şekilde fazla ucuz. Ek olarak bence yenilenmiş cihaz toplarına girmeyin derim. Temiz bir kullanıcıdan 2. el almak daha iyi olacaktır. @şahin doğan hocamın da yorumunu al derim.
Katılıyorum. 2. Elde 52-53 e bulunuyor daha iyi tercih olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,415
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri