İyileştirilmiş pil şarjıiphone aldım fakat şimdi çoğu aç diyor ya da açma diyor şimdi
100 alınca öyle açılıyor 80 e gelince mi çıkaracam anlamadım yani
orjinal var ztnMerhaba hayırlı olsun öncelikle açmanız çok bir faydasını göremezsiniz telefonu orjinal kablo ve başlık ile şarj ederseniz daha uzun süre kullanırsınız çakma,yan sanayi kullanmayın yeter
anladım teşekkürler 2 günümü götürüyor zaten çok iyi bu oyun da oynayan biri değilm tatmin ediyor ztnİyileştirilmiş pil şarjı
Sizin rutinlerinizi ortalama 1 hafta içinde ezberleyerek rutinlerinize göre şarj eder
Örn.
1ay iyileştirirmiş pil şarjını açtınız telefon tam öğrendi rutininizi
Saat12de şarja taktınız (gece)
Bu adam bu saatte takınca beni 7 8 saat ellemiyor demekki uyuyor yavaş yavaş şarj edeyim telefon ısınmasın o uyanana kadarda 100yaparım şarjı kullanır
Saat1de taktınız ve 2de çıkaracaksınız öğlen vakti
Buda sizin rutininiz ise
Telefon
Bu adam ortalama 1 saate beni şarjdan çıkarır hızlıca şarjı doldurayım beni çıkarana kadar en azından bi %80 90olsun der hızlı doldurur.
Bu yüzden iyileştirilmiş pil şarjını bence açın
26 ay 3 haftalık benim iPhone 14plusum ve hep açık kullandım pil sağlığım 84İyileştirilmiş pil şarjı
Sizin rutinlerinizi ortalama 1 hafta içinde ezberleyerek rutinlerinize göre şarj eder
Örn.
Bu adam bu saatte takınca beni 7 8 saat ellemiyor demekki uyuyor yavaş yavaş şarj edeyim telefon ısınmasın o uyanana kadarda 100yaparım şarjı kullanır
Buda sizin rutininiz ise
Telefon
Bu adam ortalama 1 saate beni şarjdan çıkarır hızlıca şarjı doldurayım beni çıkarana kadar en azından bi %80 90olsun der hızlı doldurur.
Dediğim gibi kullanımınız yoğun değilse onu açtığınız zaman düşük voltaj ile şarj eder ve ısınmanın önüne geçerorjinal var ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım teşekkürler 2 günümü götürüyor zaten çok iyi bu oyun da oynayan biri değilm tatmin ediyor ztn
teşekkr edermYa bizim Türkler niye aldıkları cihazı kısıtlıyorlar?Telefona senin itaat etmen lazım, senin ona değil.
Bırak şarj olsun, full istediğin zaman tak, pil biterse değiştirirsiniz. Birkaç ay daha uzun götürse ne, götürmese ne?
Bence rahat rahat kullanın, çok da dert etmeyin. Açık ya da kapalı.
Hayırlı olsun bu arada.
burdamsnzzDediğim gibi kullanımınız yoğun değilse onu açtığınız zaman düşük voltaj ile şarj eder ve ısınmanın önüne geçer
Bu arada 14ve 15 modelini yan yana şarj testine soktum 15 gereksiz fazla ısınıyor şarjda acaba sizin cihazda öyle mi?
Evet buyrunburdamsnzz
emin olmak için sorayım şuan açtım ama 100 olsa mesela bir şey olurmu 80 de çıkmaktansa hani korku var tak düşecek gibi vs.Evet buyrun
100olsun tabi bir şey olmaz sadece açıkken daha yavaş 100 olur onuda geçtim ayarlı zaten bu cihazlar ne kadar hor kullanırsanız kullanın 2 yıl boyunca pil sağlığını %80 altına düşüremezsinizemin olmak için sorayım şuan açtım ama 100 olsa mesela bir şey olurmu 80 de çıkmaktansa hani korku var tak düşecek gibi vs.
aydınlandım resmen bunu da mı yapmışlar 2 yıldır kullanıyorum daha yeni öğrendim teşekkürler hocamİyileştirilmiş pil şarjı
Örn.
Buda sizin rutininiz ise
Telefon