verctoisgonnaback
80+ Bronze
Dostlar selam düz iPhone 15 modelini almayı düşünüyorum. Sizce 50.000₺'ye değer mi?
Yok hocam o kadar çıkamam ayriyeten küçük boyutlu olmasını istiyorum.alınır ama imkanın varsa düşünmeden pro al
bende 15 kullanıyorum şuan gayet memnunum özellik bakımından 15-20klık bir telefondaki özelliklerden daha az özellik var ama yıllardır iphone kullanıyorum ve androide alışkın değilim onun icin bana güzel geliyor ama andoridden iphone geçeceksen önermemYok hocam o kadar çıkamam ayriyeten küçük boyutlu olmasını istiyorum.
Android'den geçeceksem neden önermezsiniz?bende 15 kullanıyorum şuan gayet memnunum özellik bakımından 15-20klık bir telefondaki özelliklerden daha az özellik var ama yıllardır iphone kullanıyorum ve androide alışkın değilim onun icin bana güzel geliyor ama andoridden iphone geçeceksen önermem
Pro büyük mü?Yok hocam o kadar çıkamam ayriyeten küçük boyutlu olmasını istiyorum.
özellik bakımından yetersiz kalabilir sizin icin şuan kullandığınız telefon 120hz ise aşırı yavaş gelecektir ondan dolayı dedim@kad1RRR hocam bir iPhone 15 kullanıcısı olarak sizin de yorumunu almak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android'den geçeceksem neden önermezsiniz?
SamsungAndroid derken hangi android ona bagli
60hz kullanıyorum şu anda.özellik bakımından yetersiz kalabilir sizin icin şuan kullandığınız telefon 120hz ise aşırı yavaş gelecektir ondan dolayı dedim
pro seviyesine çıkamayacaksanız önerim samsungun üst modellerinden almanız yönünde olur çünkü 50k veripte aradığınız bir çok özellik var bu telefondaSamsung
Mesaj otomatik birleştirildi:
60hz kullanıyorum şu anda.