Iphone 15 alınır mı ?

Queks

80+
Reaksiyon skoru
15
Selamlar sıfır iphone 15 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir ( 14 pro ,plus ve 15 pro, plus düşündüm ama sıfır bulamadım o yüzden onları alamıyorum )

Selamlar sıfır iphone 15 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir ( 14 pro ,plus ve 15 pro, plus düşündüm ama sıfır bulamadım o yüzden onları alamıyorum )
kullanım amacına göre değişir ;
kamera ve gpu anlamında ip15 üstüne iken
diğer bütün konularda s25 üstün özellikle işlemci olarak gerek çekirdek gücü falan direkt yok ediyor.
kısaca bence alınmaz.

60 hz sorun değilse senin için alınır ama bence 2025 de 60 hz büyük bir sorun olmalı herkes içinki apple eşşekliğinden dönsün

Alınır. 14, Pro dışında alınmaz 13 ile arasında değecek fark yok. Apple gibi bir seçeneğin varken başka ekosistemlere dalmaya gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Dostum ne olursa olsun düz model iphone alma bi alt modelin pro veya maxini al düz alma

Düz modellerin alınabilirliği çok tartışmalı. iPhone 13'le 14 arasında 10k civarı fark bulunuyor, aynı şekilde iPhone 14'le 15 arasında da. Her iki seri atlamada, aradaki 10k fiyat farkına değecek kayda değer fark da pek bulunmuyor. Verilebiliyorsa verilebilir, alınabilir. iPhone olması şartsa maksat daha güncel olsun çoğu yönden.

Bence değmez 50.000 Tl ve bu telefon 60 HZ 60HZZ
30.000 e xiaomi 14T Pro var
Eğer bütçeni artırabilirsen 60.000 e Honor Magic 7 PRO var
İlla da iPhone istiyorsan 120Hz olmayan bir iPhone alma o paralara.

Geri