Yardım Iphone 15 mi s25mi alınmalı tavsiye

Iphone 15 kullanan biri olarak söylüyorum S25 daha üst bir telefon tercihinin o olması lazım.

ios kullanmakta istiyorum o yüzden kararsızım ya

Hocam iosta kullandım bana one ui arayüzü çok daha iyi geldi bu tercihe bağlı fakat ülkemizdeki apple fiyatlandırması rezalet ötesi 45k ya 60hz telefon satmak hiç mantıklı değil yurtdışı fiyatının 3 katını ödüyorsunuz

İlla da iphone istiyorsanız 2.el bakının ip 15 parasına gram değmeyecek cihaz

hep android kullandım o yüzden iosa daha yakınım sizce ne almalıyım
Kendimi bildim bileli iphone kullandım ve şuanda da aktif olarak 17 pro kullanıyorum , ama bu ikisi arasında tercihin s25 olmalı bence. Objektif olarak bakıldığında s25 daha önde bir cihaz

S25 Plus olanı al.

S25 Plus olanı al.
hocam bütcem 47k ve kücük bi telfon istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iosta kullandım bana one ui arayüzü çok daha iyi geldi bu tercihe bağlı fakat ülkemizdeki apple fiyatlandırması rezalet ötesi 45k ya 60hz telefon satmak hiç mantıklı değil yurtdışı fiyatının 3 katını ödüyorsunuz

İlla da iphone istiyorsanız 2.el bakının ip 15 parasına gram değmeyecek cihaz
2.elde sıkıntı hocam o yüzden fikrim yok

dediğiniz gibi s25 baya üstün 15den ama ios kullanmakta istiyorum cok kararsızım

hocam bütcem 47k ve kücük bi telfon istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.elde sıkıntı hocam o yüzden fikrim yok

dediğiniz gibi s25 baya üstün 15den ama ios kullanmakta istiyorum cok kararsızım
Hocam sizin düşüncenizi bilemediğim için iyidir kötüdür diyemem fakat ios için 60hz ve bu fiyatta böyle bir cihaza kesinlikle değmez o yazılım farkı eskide kaldı s25in 7 sene güncelleme garantisi var ikinci el olmayacaksa 15 almak kötü bir seçenek diye düşünüyorum.

Geri