S25 çok daha iyihep android kullandım o yüzden iosa daha yakınım sizce ne almalıyım
iPhone 15 ya da 16ehep android kullandım o yüzden iosa daha yakınım sizce ne almalıyım
Düz s23 bile ip 15den üstün cihaz rakip cihaz değiller s25 çok daha iyi cihaz.hep android kullandım o yüzden iosa daha yakınım sizce ne almalıyım
İphone 15 vs s25 de s25 i alın ama 2. Bi alternetif olarak 2.el 15 pro veya 16 pro bakabilirsinizios kullanmakta istiyorum o yüzden kararsızım ya
Kendimi bildim bileli iphone kullandım ve şuanda da aktif olarak 17 pro kullanıyorum , ama bu ikisi arasında tercihin s25 olmalı bence. Objektif olarak bakıldığında s25 daha önde bir cihazhep android kullandım o yüzden iosa daha yakınım sizce ne almalıyım
hocam bütcem 47k ve kücük bi telfon istiyorumS25 Plus olanı al.
2.elde sıkıntı hocam o yüzden fikrim yokHocam iosta kullandım bana one ui arayüzü çok daha iyi geldi bu tercihe bağlı fakat ülkemizdeki apple fiyatlandırması rezalet ötesi 45k ya 60hz telefon satmak hiç mantıklı değil yurtdışı fiyatının 3 katını ödüyorsunuz
İlla da iphone istiyorsanız 2.el bakının ip 15 parasına gram değmeyecek cihaz
Hocam sizin düşüncenizi bilemediğim için iyidir kötüdür diyemem fakat ios için 60hz ve bu fiyatta böyle bir cihaza kesinlikle değmez o yazılım farkı eskide kaldı s25in 7 sene güncelleme garantisi var ikinci el olmayacaksa 15 almak kötü bir seçenek diye düşünüyorum.hocam bütcem 47k ve kücük bi telfon istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.elde sıkıntı hocam o yüzden fikrim yok
dediğiniz gibi s25 baya üstün 15den ama ios kullanmakta istiyorum cok kararsızım