Neler Yeni

İphone 15 mi yoksa Samsung S23Ultra mı?

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
Bütçe
57.999
Merhaba uzun zamandır android telefon kullanıyorum. ve uzun süre telefon değiştiremeyeceğim bu yüzdende beni uzun süre götürecek telefon arıyorum iphone 15in pil sağlığının beni korkutması dışında bir sorun yok önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum . Önerilerinizi ve neden bu olmalı dediğiniz telefonlarıda yazabilirsiniz ben nihai bu ikisinden birinde karar kıldım yerel mağzalardan alacağım meblağnın büyüklüğü yüzden görüşlerinizi bekliyorum .

Palo DAYI 👑

80+ Gold
duz ıphone yerıne herturlu alınır s23 ultra

şahin doğan

80+ Platinum
Android'den devam edersen seni üzecek nokta bulamıyorum. S23U oturmuş bir cihaz, başarılı.
İPhone 15 yerine 2. el 14 Pro/Max öneririm.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
murat
Hocam o paraya s24u var hani mağaza yazmışsın da sırf mağazadan almak için 15k paranı çöpe atma bence

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
duz ıphone yerıne herturlu alınır s23 ultra
yok daha çok gider cart curt dedikleri için onu söyledim çünkü gerçekten çok uzun bir süre telefon değiştirmeyi düşünmüyorum inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android'den devam edersen seni üzecek nokta bulamıyorum. S23U oturmuş bir cihaz, başarılı.
2. el özellikle o tarafta korkutuyor o yüzden kapalı kutu düşündüm

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Volkan
hocam konuya alakasız ama anlık sorup kaçacağım için konu açmak istemedim tek cevap verirseniz sevinirim arkadaşın konuda arada gitmez iphone 13 kullanıyorum gerek icloud saklama alanı olsun gerekte şarj beni tatmin etmiyor kamerasından dolayı ve meraktan aldığım bir cihaz kendisi o yüzden satmak çokta zarar değil bana samsung tarafında 13 ü aratmayacak ne alabilirim acaba

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o paraya s24u var hani mağaza yazmışsın da sırf mağazadan almak için 15k paranı çöpe atma bence
media markttan yada teknosa,vatan gibi s24u 62.949du sanırım bunun içine adaptör kırılmaz cam giricek bu yüzden dedim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yok daha çok gider cart curt dedikleri için onu söyledim çünkü gerçekten çok uzun bir süre telefon değiştirmeyi düşünmüyorum inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el özellikle o tarafta korkutuyor o yüzden kapalı kutu düşündüm
arkadasın dedıgı dogru ben olsam amazondan alırdım s24 ultra
2 ay once s23 aldım amazondan sorunsuz kullanıyorum o gundne berı

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem
Merhaba uzun zamandır android telefon kullanıyorum. ve uzun süre telefon değiştiremeyeceğim bu yüzdende beni uzun süre götürecek telefon arıyorum iphone 15in pil sağlığının beni korkutması dışında bir sorun yok önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum . Önerilerinizi ve neden bu olmalı dediğiniz telefonlarıda yazabilirsiniz ben nihai bu ikisinden birinde karar kıldım yerel mağzalardan alacağım meblağnın büyüklüğü yüzden görüşlerinizi bekliyorum .
Benim arkadaş da iPhone 15 var s24 ultra ya geçti pişman değil gördüğüm kadarıyla

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
hocam konuya alakasız ama anlık sorup kaçacağım için konu açmak istemedim tek cevap verirseniz sevinirim arkadaşın konuda arada gitmez iphone 13 kullanıyorum gerek icloud saklama alanı olsun gerekte şarj beni tatmin etmiyor kamerasından dolayı ve meraktan aldığım bir cihaz kendisi o yüzden satmak çokta zarar değil bana samsung tarafında 13 ü aratmayacak ne alabilirim acaba
s22ult aratmaz bence

şahin doğan

80+ Platinum
S23 ama bataryada 13 bir tık daha iyi. Kamerada ön kamera ve videoda 13 daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,807
Üyeler
159,056
Son üye
memotgn
Top Bottom