Neler Yeni

İphone 15 mi yoksa Samsung S23Ultra mı?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Volkan
S23 ama bataryada 13 bir tık daha iyi. Kamerada ön kamera ve videoda 13 daha iyi.
s22 ultraya geçemeye değer mi yoksa 13 ile yola devam mı etmeliyim yedekleme alanı sunmaması kötü oluyor sadece aylıkta bir alan almak istemiyorum ve anladığım kadarıyla s23 e geçme diyorsunuz 13 elde varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Merhaba uzun zamandır android telefon kullanıyorum. ve uzun süre telefon değiştiremeyeceğim bu yüzdende beni uzun süre götürecek telefon arıyorum iphone 15in pil sağlığının beni korkutması dışında bir sorun yok önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum . Önerilerinizi ve neden bu olmalı dediğiniz telefonlarıda yazabilirsiniz ben nihai bu ikisinden birinde karar kıldım yerel mağzalardan alacağım meblağnın büyüklüğü yüzden görüşlerinizi bekliyorum .
kardesim android mi begeniyosun ios mu sec begen al
Mesaj otomatik birleştirildi:

s22 ultraya geçemeye değer mi yoksa 13 ile yola devam mı etmeliyim yedekleme alanı sunmaması kötü oluyor sadece aylıkta bir alan almak istemiyorum ve anladığım kadarıyla s23 e geçme diyorsunuz 13 elde varsa
s23ün kamera 13den ii

pili 13ün nasi bilmem ama

şahin doğan

80+ Platinum
22 serisi alınmaz. Net ve net. Bence 13'den Samsung'a geçmek istiyorsan S23 Ultra ve S24+ minimum olmalı.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Volkan
kardesim android mi begeniyosun ios mu sec begen al

s23ün kamera 13den ii
13 ün üstüne çokta bir kamera ihtiyacım yok aslına bakarsanız hocam pil ömrü daha ön planda benim için birde eşek kadar telefon sevmiyroum diyebilirim

22 serisi alınmaz. Net ve net. Bence 13'den Samsung'a geçmek istiyorsan S23 Ultra ve S24+ minimum olmalı.
anladım hocam teşekkür ediyorum o zaman 13 ile devam etmeliyim dediğiniz cihazlarda çok büyük boyut olarak. 13 biçilmez kaftan gibi bir şey miş benim için bundan bunu çıkardım tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar.

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
batarya tatmin etmiyor mu yoksa pil sağlığı mı çok azaldı
yani pil değişim fiyatlarına baktım 3999 orj serviste yanlışsam düzeltin

gymice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
gymice
s23u tabii ki ama bütçe yetiyorsa s24u bile düşünülebilir. iphoneun yüzüne bile bakmam.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Volkan
batarya tatmin etmiyor mu yoksa pil sağlığı mı çok azaldı
yani pil değişim fiyatlarına baktım 3999 orj serviste yanlışsam düzeltin
yok hocam sıfır cihaz daha 4 ay oldu alalı normal performansı yetmiyor bana 20 den sonra kullanmıyorum genelde zorda kalmadıkça gün içinde işim olurda bakarsam yada video falan izlersem iş yerinde boşluk olunca şarjım biraz hızlı gidiyor oyun falanda oynamıyorum halbuki

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
s23u tabii ki ama bütçe yetiyorsa s24u bile düşünülebilir. iphoneun yüzüne bile bakmam.
benim 3 odağım var performans ,pil ve beni ne kadar aynı perfde götürebileceği

şahin doğan

80+ Platinum
yok hocam sıfır cihaz daha 4 ay oldu alalı normal performansı yetmiyor bana 20 den sonra kullanmıyorum genelde zorda kalmadıkça gün içinde işim olurda bakarsam yada video falan izlersem iş yerinde boşluk olunca şarjım biraz hızlı gidiyor oyun falanda oynamıyorum halbuki
Ekran sürelerini atabilir misin? Pil kısmından "Son 10 Gün" kısmı. Biraz aşağıya kaydırıp kullandığın uygulamaları da göster.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
13 ün üstüne çokta bir kamera ihtiyacım yok aslına bakarsanız hocam pil ömrü daha ön planda benim için birde eşek kadar telefon sevmiyroum diyebilirim

anladım hocam teşekkür ediyorum o zaman 13 ile devam etmeliyim dediğiniz cihazlarda çok büyük boyut olarak. 13 biçilmez kaftan gibi bir şey miş benim için bundan bunu çıkardım tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar.
kanka ama ben sahsen 13üm olsa s23 almam yani gereksiz harcama yapcan sonucta ama 0 para kaybıyla alabiliyosan gec

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Volkan
Ekran sürelerini atabilir misin? Pil kısmından "Son 10 Gün" kısmı. Biraz aşağıya kaydırıp kullandığın uygulamaları da göster.
Şu şekilde hocam sosyal medya fazlasıyla harcıyor gibi 😅 video arkadaşlar ile sohbet derken su gibi akıyor

Ekler

• IMG_1481.png
    IMG_1481.png
    299.2 KB · Hit: 21
  • IMG_1482.png
    IMG_1482.png
    785.4 KB · Hit: 23
  • IMG_1483.png
    IMG_1483.png
    197.1 KB · Hit: 22

EsdeathSama

80+ Bronze
iPhone 14 ve 15 kesinlikle olmamış modeller. 14'ün 13le aynı olmasını geçtim konuyu dağıtmayalım. 15te dynamic island dışında hiçbir şey yok. Yapay zeka teknolojilerinden yararlanamayacak. S23 ultra amiral gemisi iphone 15 ise orta-üst arası bi konumda. iPhone olsun diye direnmenizin mantığı yok. 10 yılı aşkın iPhone kullanıcısı ve şuan aktif olarak s24 ultra kullanıcısı olarak samimi yorumum.

şahin doğan

80+ Platinum
Şu şekilde hocam sosyal medya fazlasıyla harcıyor gibi 😅 video arkadaşlar ile sohbet derken su gibi akıyor
Pil 13 performansında aslında. Telefonu karanlık modda kullanmak pil ciddi + sağlıyor. Karanlık modda kullan derim.

Top Bottom