Neler Yeni

İphone 15 mi Yoksa Xiaomi 14 mü?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
İmei kayıtlı mı kontrol edin.
Alacağınız cihazın içi açılmamış olması önceliğiniz olsun. Eğer alacağınız cihazın sadece pili değişti ise orijinal pil ile değiştiğini kontrol edin ayarlar kısmında hata vermesin.
Ayarlar bölümünde hakkında kısmında model numarası ile başlayan harflere göre işlem görüp görmediğini anlayabilirsiniz.
Kutulu ve faturalı olsun.
Temizini bulursanız hiç bir sıkıntı olmaz.
Bulursam öyle yapayım hocam

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Yurt dışı 15 Pro kanka. İkisi arasından 15.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Ali
Yurtdışı kayıtlı 23 Ultra neredeyse yarı bütçeniz ile rahatça sıfırını alıp kullanabilirsiniz. (30.000)

iPhone alacaksanız kesinlikle düz modelden uzak durun. O bütçede inanılmaz gereksiz pahalı bir model.

Xiaomi tarafında yurtdışı kayıtlı Xiaomi 13 512GB 18.500 liraya alınabilir.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Hiç iphone kullanmadım. ama 45-50k bandına cıkmısken android almak da cok mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? iphone 256gb buldum. xiaomi de 512gb. Hayatımda hiç iphone almadım ve kullanmadım sizce 15 ile başlanır mı bu serüvene?
O kadar para verip xiaomi alma bence :D
Eğer masyaa koyayım ortamlarda hav atayım dersen iphone özellik performans istiyosan s23u yada s24u al.s24 ultra kullanıyorum gayet memnunum.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
s23 ultra al geç
İos denemek istiyorum. Sarmazsa satıp Samsung geçerim. O şekilde düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar para verip xiaomi alma bence :D
Eğer masyaa koyayım ortamlarda hav atayım dersen iphone özellik performans istiyosan s23u yada s24u al.s24 ultra kullanıyorum gayet memnunum.
Telefonla hava mi atılır hocam ya. iPhone olsa ne olmasa ne. İos hiç kullanmadım alıp deneyeyim diyorum. Beğenmezsem zaten değer kaybı az oluyor iPhonelarda. Samsung yaparım

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
İos denemek istiyorum. Sarmazsa satıp Samsung geçerim. O şekilde düşünüyorum

Telefonla hava mi atılır hocam ya. iPhone olsa ne olmasa ne. İos hiç kullanmadım alıp deneyeyim diyorum. Beğenmezsem zaten değer kaybı az oluyor iPhonelarda. Samsung yaparım
adam doğru diyor valla iphone alanların çoğu ne için alıyor sanıyorsun masaya koyma hevesinden başka bir şey değil

adam doğru diyor valla iphone alanların çoğu ne için alıyor sanıyorsun masaya koyma hevesinden başka bir şey değil
dostum ama sana tavsiyem iphone 15 pro max s24 ultra karşılaştırması veya 14 promax s23 ultra karşılaştırması izle kararını öyle ver kamerasından işlemciden ekrandan şarjdan falan hepsine bak samsungun quick sharei bile daha hızlı sana öyle söyleyim s23 kullanıcısıyım bende

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan

dostum ama sana tavsiyem iphone 15 pro max s24 ultra karşılaştırması veya 14 promax s23 ultra karşılaştırması izle kararını öyle ver kamerasından işlemciden ekrandan şarjdan falan hepsine bak samsungun quick sharei bile daha hızlı sana öyle söyleyim s23 kullanıcısıyım bende
hocam iphone cok ıyı demıyorum kı zaten. Samsung iyidir kullanmadım yeni serilerini. İlk defa ios bir telefon kullanayım diyorum. Begenmezsem satar android alırım zaten. İsteyen istedigi ıcın alabilir. Karısamam buna. Ben bir telefonu masaya koyup neyın havasını atcam anlamadım. Atanda kendisi dusunsun.Bu ekonomıde 70-80k nın degerı mı var da hava atılacak bırsey. herkesın telefona bakıs acısı. İos deneyip begenmezsem androıde gecıs yaparım ben. suan kararım bu yonde

Yurt dışı 15 Pro kanka. İkisi arasından 15.
yurtdısı kayıt sorunu var diye biliyorum. android gibi degıller galıba

Yurtdışı kayıtlı 23 Ultra neredeyse yarı bütçeniz ile rahatça sıfırını alıp kullanabilirsiniz. (30.000)

iPhone alacaksanız kesinlikle düz modelden uzak durun. O bütçede inanılmaz gereksiz pahalı bir model.

Xiaomi tarafında yurtdışı kayıtlı Xiaomi 13 512GB 18.500 liraya alınabilir.
yurtdısı almak taraftarı degılım pek ama bakınabılırım eger fıyatı uygun olursa yd ıphone 15 pro falan alırım. ama kayıt nasıl oluyor pek bılmıyorum. imei atılmıyor galıba

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Ali
hocam iphone cok ıyı demıyorum kı zaten. Samsung iyidir kullanmadım yeni serilerini. İlk defa ios bir telefon kullanayım diyorum. Begenmezsem satar android alırım zaten. İsteyen istedigi ıcın alabilir. Karısamam buna. Ben bir telefonu masaya koyup neyın havasını atcam anlamadım. Atanda kendisi dusunsun.Bu ekonomıde 70-80k nın degerı mı var da hava atılacak bırsey. herkesın telefona bakıs acısı. İos deneyip begenmezsem androıde gecıs yaparım ben. suan kararım bu yonde

yurtdısı kayıt sorunu var diye biliyorum. android gibi degıller galıba

yurtdısı almak taraftarı degılım pek ama bakınabılırım eger fıyatı uygun olursa yd ıphone 15 pro falan alırım. ama kayıt nasıl oluyor pek bılmıyorum. imei atılmıyor galıba
Apple tarafına IMEI repair işlemi yapılmaz. Pasaport kaydı gerekiyor. Bu da maliyet yüzünden değmiyor. Türkiye cihazı 6s vs alıp iki cihaz gezenler, süre uzatanlar var. Samsung alırsanız onlarda 100-200 dolara kayıt yapılabiliyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hiç iphone kullanmadım. ama 45-50k bandına cıkmısken android almak da cok mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? iphone 256gb buldum. xiaomi de 512gb. Hayatımda hiç iphone almadım ve kullanmadım sizce 15 ile başlanır mı bu serüvene?
İos istersen eğer 15 256 ancak dersen ben androide okeyim S23 Ultra alabilirsin.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Apple tarafına IMEI repair işlemi yapılmaz. Pasaport kaydı gerekiyor. Bu da maliyet yüzünden değmiyor. Türkiye cihazı 6s vs alıp iki cihaz gezenler, süre uzatanlar var. Samsung alırsanız onlarda 100-200 dolara kayıt yapılabiliyor.
Herhalde bir box varmış. Oradan kullanılıyormuş 4 ay. Sonra yenileniyormus süre.

İos istersen eğer 15 256 ancak dersen ben androide okeyim S23 Ultra alabilirsin.
Samsung alirsam ultra serisi almam. Hiç hoşuma giden tasarımı yok. Ve büyük ekranlı telefon kullanmam. S24+ belki. Ultra serisinin tasarımı bana hoş gelmedi hiç. Ama bi iPhone alıp deneyeyim. Olmazsa zaten fiyatlarında çok zarar ettirmez iPhone diye düşünüyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Xiaomi 14 daha iyi de ben olsam S23 Ultra alırdım. iPhone 15' e hiç yönelmezdim bu paralara 60hz telefonun bir açıklaması yok zaten.
Ama ekstra tavsiye bence yd Xiaomi13 Ultra veya 14 ultra alın direnç kayıt yapın HyperOS EU yapın yolunuza bakın

Top Bottom