Neler Yeni

İphone 15 plus vs samsung s23 ultra ? Hangisi

Sadomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sedat çakallı
Merhaba beyler uzun süredir iphone kullanıcısıyım iphone 15 plus vs samsung S23 ultra hangisini önerirsiniz ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Vallahi ben de iPhone 14'den S23 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Pil konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum iPhone 14'de.

Sadomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sedat çakallı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi ben de iPhone 14'den S23 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Pil konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum iPhone 14'de.
Knk ben iphone 4 den belli kullanıcıyım şuan 13 kullanıyorum hangisine geçem diye çıkmaza düştüm androide yapabilirmiyim acaba ?

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bende iphone seviyorum ama sadece şişirilmiş birkaç özellikten ibaret artık. Önceden gerçekten büyük yenilik getiriyorlardı ama artık fıs. Yerinde olsam S23 Ultra alırdım. Kamerası için bile alınır.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Knk ben iphone 4 den belli kullanıcıyım şuan 13 kullanıyorum hangisine geçem diye çıkmaza düştüm androide yapabilirmiyim acaba ?
Valla bro , biraz zor alışırsın ama , 15 Plus'tan çok çok kaliteli ve üst seviye cihaz.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
S23 Ultra al geç. Bence kral. Memnun kalırsan bende geçeceğim gibi.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Yavuz
Bütçe sıkıntın yoksa s23u. iPhone yatırımlık olabilir. Hepsiburada da 512 liği 47999tl.

Farex

80+ Silver
kesinlikle 13 den sonra iphone almak paranı çöpe atmak demek ben mesela 12 pro kullanıyorum anneme sırf heveslendiği için 14 pro max aldım onun kullandığı 12 proyuda şuan kullanıyorum inan fıs ben hatta satıp s22 veya s23 düşünüyorum üsütne katıp pil sorunu ciddi safhada var ben 12 prodan önce vivo y70 kullanıyorum vallaha o telefonda kamerası dışında birazda geç açılmaları olmasa onu en az 1-2 sene daha kullanırdım çok iyidi 50 dk da 0-100 şarj doluyordu ve 2 gün gidiyordu ben iphone da günde en az 2 kere şarj ediyorum.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Merhaba beyler uzun süredir iphone kullanıcısıyım iphone 15 plus vs samsung S23 ultra hangisini önerirsiniz ?
samsung iphone 15 de arka cama sürekli para vermek istemiyorsan

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Bende iphone seviyorum ama sadece şişirilmiş birkaç özellikten ibaret artık. Önceden gerçekten büyük yenilik getiriyorlardı ama artık fıs. Yerinde olsam S23 Ultra alırdım. Kamerası için bile alınır.
Mobil sektör, kamerada birkaç yazılımsal iyileştirmede sıkıştı. Gelecek katlanırlarda, o pazar güzel büyüyor.
Her sene çıkan telefonlara bakın, pilde birkaç yüz mah daha fazla kapasite, kamerada kağıt üzerinde olan ancak reelde farkedilemeyecek iyileştirme, kasada biraz oynama ve işlemcinin birkaç mhz. Hızlanması ile al sana yeni telefon.
Tabi mobil sektör, donanım anlamında sıkılınca, yazılıma kaydılar. Misal, google tam 7 sene ana sürüm güncellemesi verecek. Apple, işlemciyi tam tasarlayamadığı için ısınma sorunu yaşadı, güncelleme verdi. Ancak pc vari grafiklerdeki oyunları mobile getirmesiyle yeni bir dönemin de kapısını araladı. Bir sonraki seride işlemciyi özellikle frame generation noktasında düzeltecektir. Böylece mobil oyun dünyası grafiksel olarak resmen çağ atlayacak. Qualcomm ve mediatek de boş durmayacak. Onlar da kendi frame generation teknolojisini yapacak.
Sonuçta iş, işlemci ve kamera döngüsünde sıkıştı. Yazılım ile öne çıkacak firmalar. Bu konuda da apple zaten iyiydi, konumunu pekiştirecektir.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Mobil sektör, kamerada birkaç yazılımsal iyileştirmede sıkıştı. Gelecek katlanırlarda, o pazar güzel büyüyor.
Her sene çıkan telefonlara bakın, pilde birkaç yüz mah daha fazla kapasite, kamerada kağıt üzerinde olan ancak reelde farkedilemeyecek iyileştirme, kasada biraz oynama ve işlemcinin birkaç mhz. Hızlanması ile al sana yeni telefon.
Tabi mobil sektör, donanım anlamında sıkılınca, yazılıma kaydılar. Misal, google tam 7 sene ana sürüm güncellemesi verecek. Apple, işlemciyi tam tasarlayamadığı için ısınma sorunu yaşadı, güncelleme verdi. Ancak pc vari grafiklerdeki oyunları mobile getirmesiyle yeni bir dönemin de kapısını araladı. Bir sonraki seride işlemciyi özellikle frame generation noktasında düzeltecektir. Böylece mobil oyun dünyası grafiksel olarak resmen çağ atlayacak. Qualcomm ve mediatek de boş durmayacak. Onlar da kendi frame generation teknolojisini yapacak.
Sonuçta iş, işlemci ve kamera döngüsünde sıkıştı. Yazılım ile öne çıkacak firmalar. Bu konuda da apple zaten iyiydi, konumunu pekiştirecektir.
Nasıl konuşma yaptın hocam ağzına sağlık. Doğru söylüyorsun aslında. Bu mobil oyunlardan falan çok anlamam ama tebrik ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,568
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom