Knk ben iphone 4 den belli kullanıcıyım şuan 13 kullanıyorum hangisine geçem diye çıkmaza düştüm androide yapabilirmiyim acaba ?Vallahi ben de iPhone 14'den S23 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Pil konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum iPhone 14'de.
Valla bro , biraz zor alışırsın ama , 15 Plus'tan çok çok kaliteli ve üst seviye cihaz.Knk ben iphone 4 den belli kullanıcıyım şuan 13 kullanıyorum hangisine geçem diye çıkmaza düştüm androide yapabilirmiyim acaba ?
s24u bekleyebilirsinMerhaba beyler uzun süredir iphone kullanıcısıyım iphone 15 plus vs samsung S23 ultra hangisini önerirsiniz ?
Şuan telefonsuzum bro sattım iphone 13 üs24u bekleyebilirsin
samsung iphone 15 de arka cama sürekli para vermek istemiyorsanMerhaba beyler uzun süredir iphone kullanıcısıyım iphone 15 plus vs samsung S23 ultra hangisini önerirsiniz ?
Mobil sektör, kamerada birkaç yazılımsal iyileştirmede sıkıştı. Gelecek katlanırlarda, o pazar güzel büyüyor.Bende iphone seviyorum ama sadece şişirilmiş birkaç özellikten ibaret artık. Önceden gerçekten büyük yenilik getiriyorlardı ama artık fıs. Yerinde olsam S23 Ultra alırdım. Kamerası için bile alınır.
Nasıl konuşma yaptın hocam ağzına sağlık. Doğru söylüyorsun aslında. Bu mobil oyunlardan falan çok anlamam ama tebrik ederim.Mobil sektör, kamerada birkaç yazılımsal iyileştirmede sıkıştı. Gelecek katlanırlarda, o pazar güzel büyüyor.
Her sene çıkan telefonlara bakın, pilde birkaç yüz mah daha fazla kapasite, kamerada kağıt üzerinde olan ancak reelde farkedilemeyecek iyileştirme, kasada biraz oynama ve işlemcinin birkaç mhz. Hızlanması ile al sana yeni telefon.
Tabi mobil sektör, donanım anlamında sıkılınca, yazılıma kaydılar. Misal, google tam 7 sene ana sürüm güncellemesi verecek. Apple, işlemciyi tam tasarlayamadığı için ısınma sorunu yaşadı, güncelleme verdi. Ancak pc vari grafiklerdeki oyunları mobile getirmesiyle yeni bir dönemin de kapısını araladı. Bir sonraki seride işlemciyi özellikle frame generation noktasında düzeltecektir. Böylece mobil oyun dünyası grafiksel olarak resmen çağ atlayacak. Qualcomm ve mediatek de boş durmayacak. Onlar da kendi frame generation teknolojisini yapacak.
Sonuçta iş, işlemci ve kamera döngüsünde sıkıştı. Yazılım ile öne çıkacak firmalar. Bu konuda da apple zaten iyiydi, konumunu pekiştirecektir.