İphone 15 Pro 256 mı İphone 15 Pro Max 256 mı

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
27
Telefonda oyun felan oynamıyorum sadece sosyal medya ve carplay müzik de felan kullanıyorum.
iki model arasındaki tereddütüm pro max in büyük gelip cebime vs sığmaması şuan da iphone 11 pro var 5.8inç ekranı
Pro max kullanan varsa günlük hayatta herhangi bir zorlukla karşılaşıyormusunuz
Fiyat farkı olarak da çok bir fark yok 4 5 bin civarı

Telefonda oyun felan oynamıyorum sadece sosyal medya ve carplay müzik de felan kullanıyorum.
iki model arasındaki tereddütüm pro max in büyük gelip cebime vs sığmaması şuan da iphone 11 pro var 5.8inç ekranı
16 pro 256 alamaz mısın

Pro Max'e alışınca çok ideal geliyor, Pro Max alınmalı. Şu an ben de 15 Pro Max kullanıyorum.

16 pro 256 alamaz mısın
hocam valla ilk 14 pro ydu sonra 15 pro ya çıkabildim şimdi de zorlayarak 15 pro max e çıkabildim 15 pro veya pro max de işimi fazlasıyla görür muhtemelen değiştirme sebebim 64 gb 11 pro mun hafızasının full dolması ve pil sağlığının düşmesi haricinden fazlasıyla memnundum sadece kamera biraz daha iyi olabilir di ki zaten 15 pro max in kamerası fazlasıyla işimi görür sizce 15 PRO MAX alınır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pro Max'e alışınca çok ideal geliyor, Pro Max alınmalı. Şu an ben de 15 Pro Max kullanıyorum.
valla hocam biraz kararsız kaldım açıkçası 5.8 den 6.7 ye geçince nasıl olacak diye :D

hocam valla ilk 14 pro ydu sonra 15 pro ya çıkabildim şimdi de zorlayarak 15 pro max e çıkabildim 15 pro veya pro max de işimi fazlasıyla görür muhtemelen değiştirme sebebim 64 gb 11 pro mun hafızasının full dolması ve pil sağlığının düşmesi haricinden fazlasıyla memnundum sadece kamera biraz daha iyi olabilir di ki zaten 15 pro max in kamerası fazlasıyla işimi görür sizce 15 PRO MAX alınır mı

valla hocam biraz kararsız kaldım açıkçası 5.8 den 6.7 ye geçince nasıl olacak diye :D
Ben de 11 Pro'dan 15 Pro'ya sonra Pro Max'e geçtim, alışılıyor. Hatta alışınca bir tık daha büyüğü olsa iyi olur diyorsun :D

15 serisi pek dayanıklı değil diye biliyorum 16 serisi düz model haricinde çok daha iyi

15 serisi pek dayanıklı değil diye biliyorum 16 serisi düz model haricinde çok daha iyi
hocam 16 pro 128 gb vardı 70k birde 128gb da almak istemiyorum çünkü ileride yaşadığım hafıza dolma sıkıntısı yine olacak da hayırlısı bakalım teşekkür ederim yorumunuz için

Ben de 11 Pro'dan 15 Pro'ya sonra Pro Max'e geçtim, alışılıyor. Hatta alışınca bir tık daha büyüğü olsa iyi olur diyorsun :D
Hocam kullanım olarak memnunsun değil mi 15 pro max den tavsiye eder misin

Hocam kullanım olarak memnunsun değil mi 15 pro max den tavsiye eder misin
Normalde yılda bir kafam fena atar tel değiştirmek isterim, 1.5 Yıldır 15 Pro serisi kullanıyorum aşırı memnunum.

Kişisel tercih ve alışkanlık meselesi. Ben telefonu çok elimde veya cebimde taşırım o yüzden büyük ve ağır cihaz işkence gibi geliyor, ama çevremde çok insan var çanta vs kullanıp cihazı rahatça taşıyorlar ve en büyük cihazları kullanıyorlar. Onlar da böyle olunca pili daha iyi ekran daha keyifli vs diyor ikisi de kullanıma göre mantıklı olabiliyor.

16 Pro kullanıyorum 15 Promax'den geçtim. Pişmanım şarjı çok az gidiyor. Ben de asla oyun vs oynamam sadece sosyal medya vs. Promax al %100

Bence 15 pro ekranı tam ele oturuyor 15 pro max tablet gibi

Bence 15 pro ekranı tam ele oturuyor 15 pro max tablet gibi
bende ondan dolayı kararsız kaldım hocam pil konusunda çoğu kişi haliyle az gittiğini söylüyor birde kamera olarak pro max ile arasında da fark var ama kararsız kaldım :D

Geri