Neler Yeni

İphone 15 Pro almak istiyorum sizce doğru bir seçim mi ?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
Sşşedşşssş knk istesem şuan en az 3 adet 16 pro max alabilirim görgüsüzlüğün bi anlamı yok o dediğini sen yap bence fazla konuşmak istemiyorum sağ cebimden çıkarır sol cebime koyarım seni
Aynen abisi, benim golden'a mahallede 2 tur attır da bi dürüm parası koyayım cebine kan şekerin düşmüş kafan çok çalışmıyor :)

Amd34

80+ Silver
Aynen abisi, benim golden'a mahallede 2 tur attır da bi dürüm parası koyayım cebine kan şekerin düşmüş kafan çok çalışmıyor :)
:) Gerçek hayatta bi halt olamamış insan bana burda akıl vermeye kalkmasın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle gülersin golden’ın mamaların’dan fazla yeme böyle geri zekaya sahip olmana yol açar

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
:) Gerçek hayatta bi halt olamamış insan bana burda akıl vermeye kalkmasın ya

30 liralık n11 kuponu kovalayan biri için çok fazla iddialısın yavrum ya. Paspas etmeyeyim seni ayağımın altına hadi bak işine babacığının ekstra 20 saat yaptığı hamallık mesaisinden aldığı kaçak 14PM ile büyüklük taslama bana 😂

Ekler

• Screenshot_20241005_004333_Chrome.jpg
    Screenshot_20241005_004333_Chrome.jpg
    348.1 KB · Hit: 27

Amd34

80+ Silver
30 liralık n11 kuponu kovalayan biri için çok fazla iddialısın yavrum ya. Paspas etmeyeyim seni ayağımın altına hadi bak işine babacığının ekstra 20 saat yaptığı hamallık mesaisinden aldığı kaçak 14PM ile büyüklük taslama bana 😂
Genel olarak indirim kanalı takip etmek yasak mı? Ayrıca kaç tane hamal kuyumcu gördün?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
Uygunsuz davranış
Genel olarak indirim kanalı takip etmek yasak mı? Ayrıca kaç tane hamal kuyumcu gördün?

Hüü, 30 liralık n11 kuponu hangi kanalda paylaşılmış kaçırdım hüüüüüü

Dön köyüne geç olmadan, şehir şimdiden bozmuş seni. Ortamlarda eziklenmemek için iPhone çekmişsin belli ama yürüyüşünden sefalet akıyor. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
İphone'a o kadar parayı vermek saçmalık. kim ne derse desin. o paraya füze gibi f16 gibi hatta s400 SİHA İHA gibi amiral gemisi telefonlar var. Gidin o paraya amiral gemisi telefonlardan alın

Amd34

80+ Silver
Hüü, 30 liralık n11 kuponu hangi kanalda paylaşılmış kaçırdım hüüüüüü

Dön köyüne geç olmadan, şehir şimdiden bozmuş seni. Ortamlarda eziklenmemek için iPhone çekmişsin belli ama yürüyüşünden sefalet akıyor. :)
😂😂😂

Son düzenleme:

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
Kaçak iphone apple sitesinde niye görünüyor ya vah vah 😂😂 sen hiç hayatında ülke dışına çıktın mı onu da geçtim bulunduğun semtten dışarı adım attın mı? Avrupaya çalışan bi kuyumcu’da pazarlamacıyım seni 2’e çarpar 4’e bölerim daha fazla uzatma istersen gidip asgari ücretle çalışan velinin yanına harçlığını al

😂😂😂😂 "arkadaşlar kuyumcuyum ama varsa bi 100 liralık beleş kuponunuz yalvarırım verin yaa, bu arada n11'den kendime 36 adet ABIBAS marka çorap aldım, kuyumcuyum sizi cebimden çıkarırım bu arada çok zenginim"

HAHAHAHAHAHAHAH

Ya hadi yavrum ya bak işine allasen, kime neyi kanıtlamaya çalışıyosun :)
Özentilikten bi kere Apple sahibi olmuşsun, o da içine dokunmuş gurur yapıp satamıyosun da fakirsin derler diye her mesajda Apple kötülemiş 😂

Kuyumcusun tamam, en zengin sensin canım hadi ilerle :)

Ekler

• Screenshot_20241005_004958_Chrome.jpg
    Screenshot_20241005_004958_Chrome.jpg
    317.6 KB · Hit: 22
  • Screenshot_20241005_004933_Chrome.jpg
    Screenshot_20241005_004933_Chrome.jpg
    183.1 KB · Hit: 22

Amd34

80+ Silver
😂😂😂😂 "arkadaşlar kuyumcuyum ama varsa bi 100 liralık beleş kuponunuz yalvarırım verin yaa, bu arada n11'den kendime 36 adet ABIBAS marka çorap aldım, kuyumcuyum sizi cebimden çıkarırım bu arada çok zenginim"

HAHAHAHAHAHAHAH

Ya hadi yavrum ya bak işine allasen, kime neyi kanıtlamaya çalışıyosun :)
Özentilikten bi kere Apple sahibi olmuşsun, o da içine dokunmuş gurur yapıp satamıyosun da fakirsin derler diye her mesajda Apple kötülemiş 😂

Kuyumcusun tamam, en zengin sensin canım hadi ilerle :)
😂
Adamın zeka o kadar küçük ki iphone kullananı zengin zannediyor

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
😂

Adamın zeka o kadar küçük ki iphone kullananı zengin zannediyor

O kadar büyük bir adamımki attığın bütün mesajları yediremeyip düzenledin tek tek. Sana bu ezilme yeter.

Bir dahaki sefere elalemin kendi parasıyla ne yapacağına karışmamayı öğrenmişsindir :) Gelip öyle hava basarsan, alırlar havanı eski mesajlarınla. 30 liralık kupon kovalayıp, millete fakirsiniz ayağı çekme. Sabah da erken kalk git dükkanı aç, patron gelince şamar manyağı yapmasın 😀

Reindi

80+ Silver
@nyi olan verir o parayı şahsen hocam çoğu insan cebinde son parasını gösteriş için gidip iphone alıyor sorsan adama ne özelliği var hiç bir şey bende 14pm var dubai'den aldım kayıt cart curt 30 bine geldi bu telefona gidip 60k veren net @nyi ben 30k verdiğim halde değmez diyorum bi artısı yok millet gidip 60-100k veriyor :D
enayide demeyelim de herkesin kendi parası kendi aklı ama ben ölsem vermem

Top Bottom