İphone 15 pro almak şart mı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
981
Konu başlığı biraz saçma oldu ama iphone 15 pro yerine düz 15 çokmu mantıksız. Günlük kullanım yapan birisiyim üst düzey şeylerle uğraşmıyorum belki bir ihtimal bütçemi zorlasam 15 pro alabilirim. Fakat düz 15 ye fazlasiyla işimi görür. Yinede bütçemi zorlamaya gerek varmıdır. Çok kararsım kaldım 1 haftaya alacağım birini

altı üstü telefon hocam alo diyip kapatıcaksın yani. uçak kaldırmıyoruz ya. bütçen neye yetiyorsa onu al. boş yere zora girmeye gerek yok

bana kalirsa 11 bile şuan gayet yeterli

altı üstü telefon hocam alo diyip kapatıcaksın yani. uçak kaldırmıyoruz ya. bütçen neye yetiyorsa onu al. boş yere zora girmeye gerek yok
Ya hocam düz model iphone alınmaz diyen çok fazla var kafam karışıyor zaten 15 çok ust düzey bir telefon ama pro 2. El al düz alacagına diyorlar o derece mi alınmaz düz model anlamıyorum o yüzden 15 proya zorlasammi diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana kalirsa 11 bile şuan gayet yeterli
Düz 15 alınmaz konusundan dolayı biraz kafam karisiyor

düz modeller 12-13-14-15 hepsi aynı tipde ve iç aksamda
pro modelleri asıl imza özellikleri taşıyorlar

Hocam isterseniz eylulu bekleyin yenisi cikar genelde eylulde olur etkinlik ama fiyati düşer mi artar mi bilmem.

bence evet ama pro modelde çok pahalı

Hocam isterseniz eylulu bekleyin yenisi cikar genelde eylulde olur etkinlik ama fiyati düşer mi artar mi bilmem.
Türkiye'de sabit kalır

hatta artar bile

Türkiye'de sabit kalır
15 proda iste bütçemi zorluyor biraz ama bilemedim

Konu başlığı biraz saçma oldu ama iphone 15 pro yerine düz 15 çokmu mantıksız. Günlük kullanım yapan birisiyim üst düzey şeylerle uğraşmıyorum belki bir ihtimal bütçemi zorlasam 15 pro alabilirim. Fakat düz 15 ye fazlasiyla işimi görür. Yinede bütçemi zorlamaya gerek varmıdır. Çok kararsım kaldım 1 haftaya alacağım birini
14 pro 2. el falan bak duz 15 alma bence

Türkiye'de sabit kalır
Benim tahminim sabit kalmaz artar iphone 13 icin bir ara bende duser mi diye beklemistim 14 çıkarken baya bir artmıştı

Sonra vazgeçtim zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,580
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri