Neler Yeni

İphone 15 pro almak şart mı?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Alper Kaplan
Konu başlığı biraz saçma oldu ama iphone 15 pro yerine düz 15 çokmu mantıksız. Günlük kullanım yapan birisiyim üst düzey şeylerle uğraşmıyorum belki bir ihtimal bütçemi zorlasam 15 pro alabilirim. Fakat düz 15 ye fazlasiyla işimi görür. Yinede bütçemi zorlamaya gerek varmıdır. Çok kararsım kaldım 1 haftaya alacağım birini

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
murat
günlük kullanım için 13 bile yeterli hocam bütçeniz neye yetiyorsa onu alın 120hz takıntınız yoksa pro almanın çok bir mantığı yok

bwNN

80+ Silver
Baz modeller her zaman Pro modellere göre daha az özellik barındırıyor mesela 120 hz,always on display veya telefoto kamera gibi bunlara ihtiyacım olur dersen Pro model al ancak dersen ki ben düz kullanıyorum umrumda değil alo yaparım ikide fotoğraf çekerim dersen, 13 bile işini görür bende düz 13 var mis gibi işimi görüyor hangisi gönlüne yatarsa. Kendini zorlamamaya bak, düz model alıp kalanıyla belki ekosistem dizersin kim bilir. Yada Pro model alıp yukarıda sahip olan özelliklere sahip olursun ama ekosistem'in olmaz.
Bende tam 15 yerine 13 al diyecektim de kafası karismasin dedim 😅

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
fold serisi harika samsung tarafında
bir havanız olur ortamda bir çıkartıp açtığını düşünsene herkes sana bakıyor
fakat iphone öylemi herkesde aynı model var
Havasından çok, çok nazik bir ürün o ekranı katlanabilir olduğundan çok hassas ve çabuk kırılıyor üstüne yazılım kararlılığı iphone kadar iyi değil çünkü şirketler Android tarafında her markanın her İşletim sistemine ayrı optimize etmesi gerekirken İos'ta sadece iphone modellere optimize ediyor.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Kerem Aktaş
sadece eylülde 16 modellerini bekleyebilirsin daha iyi olur olmazına bişey diyemiyorum araştırmadım ama apple cihazlarında alabiliyorken son model almak daha iyi malum yazılım gelmiyor falan
16 geldiğinde 15 fiyatında da bir düşüş olabilir belki.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende tam 15 yerine 13 al diyecektim de kafası karismasin dedim 😅
Parası varsa güncelleme desteği sebebiyle bile 15 alınır. Benim param buna yetti ben bunu alabildim.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2. El düşünmüyorum
Kafanı yorma hiç benim param var ekosistem yapmayacağım dersen 15 Pro al
Benim param 15'e yeter kalanıyla gider yavaş yavaş ekosistem dizerim dersen 15 al ama yukarıda saydım olmayan özellikleri.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Alper Kaplan
15 pro kullanmadım ama düz 15 kullanma fırsatım oldu gayet güzel telefon her açıdan işini görür fazlasıyla hafif kamerası yeterli sadece 120hz ekrana sahip değilsin işlemci işlerine girmiyorum çünkü iphone 13 bile yetiyor fakat üzün süreli kullanmak istiyorsan pro veya max modeller daha iyi bu yüzden 14 pro maxe geçtim 15 proda alabilirsin he ama şarj olsun kamera olsun her şekilde 15 yetiyor
Hocam 3 sene sonra satar o dönemin prosunu alırım öyle bakarsak yeterli olur bence düz yinede zorlayacağim ama %80 düz 15 alırım

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Alper Kaplan
Aslinda sorduğun sorunun cevabi sende bu devirde para önemli 15 pro alirken zorlanacaksan gerek yok ama geriye donup o kadar vermeseydim diyeceksen 15 al
Hocam aldiktan sonra bukadar vermeye gerek yokmus dememde alana kadar bütçeyi zorlamak gereklimi onda kararsizim

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Alper Kaplan
Kafanı yorma hiç benim param var ekosistem yapmayacağım dersen 15 Pro al
Benim param 15'e yeter kalanıyla gider yavaş yavaş ekosistem dizerim dersen 15 al ama yukarıda saydım olmayan özellikleri.
Ya 15 proya iten şeyler aslında beni daha premium durması pro modellerde yapay zekada olacakmış sanırsam ve 120 hz olmasi suan s20 kullaniyorum oda 120 hz ama bi yandan bütcem 50k yi fazla gecemiyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ya 15 proya iten şeyler aslında beni daha premium durması pro modellerde yapay zekada olacakmış sanırsam ve 120 hz olmasi suan s20 kullaniyorum oda 120 hz ama bi yandan bütcem 50k yi fazla gecemiyor
Kendine bir sor yapay zeka benim ne kadar işime yarayacak ?
120 hz'nin sıkıntısını çekersin biraz bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,649
Üyeler
160,282
Son üye
İskilip
Top Bottom