Hocam ayarlardan kapatılıyor diye biliyorumİphone 15 pro bildiğimiz üzere ön kamera karartma sorunu var bende bugün aldım. Snapten falan sıkıntı olmuyor. fakat kamera uygulamasından çekmek istesem ne yapabilirim karartma yapmaması için
Hadi hayırlı olsun sonunda karar verebilmişsinİphone 15 pro bildiğimiz üzere ön kamera karartma sorunu var bende bugün aldım. Snapten falan sıkıntı olmuyor. fakat kamera uygulamasından çekmek istesem ne yapabilirim karartma yapmaması için
hocam valla 60hz gönlüm el vermedi aldık sonunda 15 proyu natural rengi çok hoşuma gitti her türlü korumayı taktırdım . gürgençlerde 2500 tl puan veriyormuş oda işime yaradı. şuan aklıma takılan 1-2 şey var kamera karartma ve kamera koruyucu taktırdım sadece lenslere değil direk kamera bölgesine yaptırdım. acaba kaliteli bozarmı gürgençler çalışanı hiçbirşey olmaz dedi denedim tek gördüğüm arada bi netlemede zorlanıyor ama netliyor yani riske atıp kullanmamaktan iyidir koruyucuyuHadi hayırlı olsun sonunda karar verebilmişsin
Kamera koruyucuları her zaman az bile olsa görüntü bozar ama trde çok para verdiğimizden biraz kameradan feragat edeceğiz maalesefki bende de arka kamerayı kullanırken flaş açarsam eğer flaş direk fotoğrafı bozuyor (Kılıf yüzünden)hocam valla 60hz gönlüm el vermedi aldık sonunda 15 proyu natural rengi çok hoşuma gitti her türlü korumayı taktırdım . gürgençlerde 2500 tl puan veriyormuş oda işime yaradı. şuan aklıma takılan 1-2 şey var kamera karartma ve kamera koruyucu taktırdım sadece lenslere değil direk kamera bölgesine yaptırdım. acaba kaliteli bozarmı gürgençler çalışanı hiçbirşey olmaz dedi denedim tek gördüğüm arada bi netlemede zorlanıyor ama netliyor yani riske atıp kullanmamaktan iyidir koruyucuyu
hmm hocam bu karartmaya bi çözüm varmı seri çekim bulamadım bu arada snapten de çeksem hafif karanlık ama daha net bir foto var. s20fe ye alıştıgım için böyle geldi sanırım ön kamera. ama kamera uygulamasından çekince gerçekten karartma yapıyor birde %20-25 aralığında sarja takmak pil ömrüne zarar verir miKamera koruyucuları her zaman az bile olsa görüntü bozar ama trde çok para verdiğimizden biraz kameradan feragat edeceğiz maalesefki bende de arka kamerayı kullanırken flaş açarsam eğer flaş direk fotoğrafı bozuyor (Kılıf yüzünden)
Ben %20 gibi takıyorum (Genelde) zaten ondan sıkıntı olmaz ayarlardan yapıyorsun kamera ayarlarını. Alttaki gibi yap Pro Raw ayarınıda 48Mp şekilde aç hayvansı bir fark oluyor asıl görüntüdehmm hocam bu karartmaya bi çözüm varmı seri çekim bulamadım bu arada snapten de çeksem hafif karanlık ama daha net bir foto var. s20fe ye alıştıgım için böyle geldi sanırım ön kamera. ama kamera uygulamasından çekince gerçekten karartma yapıyor birde %20-25 aralığında sarja takmak pil ömrüne zarar verir mi
tamamdır hocam pro raw gereksiz dediler 70 mb yakın yer kaplıyormuş onu açmayayım birde hocam bu sarj hızı ne yalan yok kaç dk da sarj olacak diye 23:03 de sarja taktım 10 dk da %18 sarj etmiş ama 80 da çekmeye ayarladım pil sağlığını korumak için 80 da bırakıcam zaten cok hızlı doluyor bune abiBen %20 gibi takıyorum (Genelde) zaten ondan sıkıntı olmaz ayarlardan yapıyorsun kamera ayarlarını. Alttaki gibi yap Pro Raw ayarınıda 48Mp şekilde aç hayvansı bir fark oluyor asıl görüntüde
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Pro Raw farkını alttaki videodan görebilirsintamamdır hocam pro raw gereksiz dediler 70 mb yakın yer kaplıyormuş onu açmayayım birde hocam bu sarj hızı ne yalan yok kaç dk da sarj olacak diye 23:03 de sarja taktım 10 dk da %18 sarj etmiş ama 80 da çekmeye ayarladım pil sağlığını korumak için 80 da bırakıcam zaten cok hızlı doluyor bune abi
Zengin kontrast 13 te varmi hocam bende 13 var da nasi ayarlar yapablrmBen %20 gibi takıyorum (Genelde) zaten ondan sıkıntı olmaz ayarlardan yapıyorsun kamera ayarlarını. Alttaki gibi yap Pro Raw ayarınıda 48Mp şekilde aç hayvansı bir fark oluyor asıl görüntüde
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İcloud al ben 12 TL'ye aldım 50 gbow harbiden iyiymiş sadece manzara veya biryere atarken açmak daha iyi olur ama 70 mb telefon dayanmaz hafıza
Var ben 13 kullanıyorum Ekran kaydı alıp atayım özelden.Zengin kontrast 13 te varmi hocam bende 13 var da nasi ayarlar yapablrm