Neler Yeni

iPhone 15 Pro Max 110 Bin Civarında Geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bana kalırsa eğer birisinin durumu iyi değilse ve gidip kredi çekerek vs alıyorsa gerçekten abartı bana göre. tabii ki artık herkes herşeyin en iyisini kullanmaya ve güncel cihazlar kullanmayı tercih ediyor ama bütçe sınırlı ise yırtınarak alınıyorsa gerçekten saçmalık gibi geliyor bana o kadar abartmaya gerek yok yani
Bende onu diyorum ağzına sağlık anlamıyorlar

Zechion

80+ Silver
Bende onu diyorum ağzına sağlık anlamıyorlar
İlk mesajınızda pek de onu dememiştiniz. O sebeple karşı çıkmalara maruz kaldınız. Ki zaten bildiğim kadarıyla telefonlarda taksit imkanı yok veya baya azdı. Tam bilmiyorum. O sebeple kredi çekilmesi de normal olarak geliyor bana. Böylesine normal bir ihtiyacın pahalı olması, asıl tartışılması gereken konu.

Aderal

80+ Bronze
Ne alakası var kredi çekip bir insan neden alır bana onu açıklasana tm zevkler tartışılmaz ama bana bu zevk gibi gelmiyor açıkçası gösteriş geliyor
Ya kanka bende bunu anlamıyorum adam senin cebindeki parayla mı alıyor kendi cebindeki parayla alıyor ya da kendi kredi çekiyor (ki bu saçmalık ama dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İlk mesajınızda pek de onu dememiştiniz. O sebeple karşı çıkmalara maruz kaldınız. Ki zaten bildiğim kadarıyla telefonlarda taksit imkanı yok veya baya azdı. Tam bilmiyorum. O sebeple kredi çekilmesi de normal olarak geliyor bana. Böylesine normal bir ihtiyacın pahalı olması, asıl tartışılması gereken konu.
Fiyatını söylemiyorum ben don almaya parası olmayan adam gidip kredi çekip alıyorsa kusura bakmasın akıl sağlığından şüphe ederim bizim ülkede iPhone almak lüks oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben o fiyatlandırmaya girmiyorum zaten o başlı başına sorun artık böyle gider düzelmez ama bizim insanımız da uslanmaz onu diyorum

Zechion

80+ Silver
Fiyatını söylemiyorum ben don almaya parası olmayan adam gidip kredi çekip alıyorsa kusura bakmasın akıl sağlığından şüphe ederim bizim ülkede iPhone almak lüks oldu
Don almaya parası olmayan adam o işin altına ***** olmadığı sürece girmez zaten. Hele ki bu ekonomide ***** olsa bile girmez.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Don almaya parası olmayan adam o işin altına ***** olmadığı sürece girmez zaten. Hele ki bu ekonomide ***** olsa bile girmez.
Giden var valla göruyoruz duyuyoruz neyse ya bizi ilgilendirmez herkesin kendi parası ben iPhone sahibi ancak çekiliş ten vs çıkarsa ya da hediye gelirse kullanırım onun haricinde kesinlikle almam o kadar para da asla vermem

Zechion

80+ Silver
Giden var valla göruyoruz duyuyoruz neyse ya bizi ilgilendirmez herkesin kendi parası ben iPhone sahibi ancak çekiliş ten vs çıkarsa ya da hediye gelirse kullanırım onun haricinde kesinlikle almam o kadar para da asla vermem
Ben çalışan bir birey olsam. Maaşım ve planlamam da varsa ona bütçe de ayırabiliyorsam alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,945
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
2018 de 5 ayda alınabilen telefonu artık 10 ayda alıyoruz ne güzel.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
Beleş bu fiyata bi 200k olmalıydı 😂

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben çalışan bir birey olsam. Maaşım ve planlamam da varsa ona bütçe de ayırabiliyorsam alırdım.
Aile evinde olsan kendi evin ailen olmasa dediğin doğru diğer türlü olmuyor ama aldığı maaş ayı çıkarmıyor

Top Bottom