şahin doğan
80+ Platinum
14 Pro Max den ucuz olacaktır.kürşad abi sence normal 15 ne kadar olur? daha yeni 14 pro max aldım umarım yakın fiyat olmaz
14 Pro Max den ucuz olacaktır.kürşad abi sence normal 15 ne kadar olur? daha yeni 14 pro max aldım umarım yakın fiyat olmaz
Düz 15 60 bin olabilir diye düşünüyorumkürşad abi sence normal 15 ne kadar olur? daha yeni 14 pro max aldım umarım yakın fiyat olmaz
14 Pro Max den ucuz olacaktır.
teşekkürler , sizce 14 pro max almak ile hatamı ettim? Bayadır istiyordum dolarda sürekli artıyor diye aldım. ( 256 gb 66K TL)Düz 15 60 bin olabilir diye düşünüyorum
Etmedin. Düz 15, 14 Pro Max den iyi olamaz.teşekkürler , sizce 14 pro max almak ile hatamı ettim? Bayadır istiyordum dolarda sürekli artıyor diye aldım. ( 256 gb 66K TL)
Hayır iyi yaptın hayırlı olsun umarım seni zorlamaz bütçe olarakteşekkürler , sizce 14 pro max almak ile hatamı ettim? Bayadır istiyordum dolarda sürekli artıyor diye aldım. ( 256 gb 66K TL)
dolarda param duruyordu normalde bir telefona bu kadar vermek pek mantıklı gelmedi fakat iphone 11 2 yıl sonra güncelleme almayacak ve ekranını beğenmiyordum pek o yüzden geçiş yapmaya karar verdim teşekkürler bu aradaHayır iyi yaptın hayırlı olsun umarım seni zorlamaz bütçe olarak
Type C (Kesin mi bilmiyorum) ve bütün cihazların dinamik ada ile gelmesi dışında köklü değişiklik yok.Eğer köklü bir değişiklik gelirse (sanmıyorum) bir yolunu bulup almaya çalışıcam. Zamanında poco alan aklımı...
İyi yapmışsın paran varsa alınır parası olmayıp yirtinarak alanlara şaşırıyorum bendolarda param duruyordu normalde bir telefona bu kadar vermek pek mantıklı gelmedi fakat iphone 11 2 yıl sonra güncelleme almayacak ve ekranını beğenmiyordum pek o yüzden geçiş yapmaya karar verdim teşekkürler bu arada
Yine aynı telefonu çıkarcaklar o zaman, ahh ulan apple bi kere şaşırtsa keşke.Type C (Kesin mi bilmiyorum) ve bütün cihazların dinamik ada ile gelmesi dışında köklü değişiklik yok.
Ev, araba almak ile aynı durum. Bu da ufak çaplısı.İyi yapmışsın paran varsa alınır parası olmayıp yirtinarak alanlara şaşırıyorum ben
Bana kalırsa eğer birisinin durumu iyi değilse ve gidip kredi çekerek vs alıyorsa gerçekten abartı bana göre. tabii ki artık herkes herşeyin en iyisini kullanmaya ve güncel cihazlar kullanmayı tercih ediyor ama bütçe sınırlı ise yırtınarak alınıyorsa gerçekten saçmalık gibi geliyor bana o kadar abartmaya gerek yok yaniİyi yapmışsın paran varsa alınır parası olmayıp yirtinarak alanlara şaşırıyorum ben
Tüm cihazlarda dinamik ada olmasının hem olumlu hem de olumsuz yanları var. Olumlu olarak yeni bir cihaz aldığını sana hissettirir nitelikte. Olumsuz olarak ise pro ve normal arasında görünür olarak tek fark boyut olacak büyük ihtimal.Type C (Kesin mi bilmiyorum) ve bütün cihazların dinamik ada ile gelmesi dışında köklü değişiklik yok.