Neler Yeni

iPhone 15 Pro Max 110 Bin Civarında Geliyor

şahin doğan

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

şahin doğan

80+ Platinum
teşekkürler , sizce 14 pro max almak ile hatamı ettim? Bayadır istiyordum dolarda sürekli artıyor diye aldım. ( 256 gb 66K TL)
Etmedin. Düz 15, 14 Pro Max den iyi olamaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
teşekkürler , sizce 14 pro max almak ile hatamı ettim? Bayadır istiyordum dolarda sürekli artıyor diye aldım. ( 256 gb 66K TL)
Hayır iyi yaptın hayırlı olsun umarım seni zorlamaz bütçe olarak

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Eğer köklü bir değişiklik gelirse (sanmıyorum) bir yolunu bulup almaya çalışıcam. Zamanında poco alan aklımı...

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Hayır iyi yaptın hayırlı olsun umarım seni zorlamaz bütçe olarak
dolarda param duruyordu normalde bir telefona bu kadar vermek pek mantıklı gelmedi fakat iphone 11 2 yıl sonra güncelleme almayacak ve ekranını beğenmiyordum pek o yüzden geçiş yapmaya karar verdim teşekkürler bu arada

şahin doğan

80+ Platinum
Eğer köklü bir değişiklik gelirse (sanmıyorum) bir yolunu bulup almaya çalışıcam. Zamanında poco alan aklımı...
Type C (Kesin mi bilmiyorum) ve bütün cihazların dinamik ada ile gelmesi dışında köklü değişiklik yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
dolarda param duruyordu normalde bir telefona bu kadar vermek pek mantıklı gelmedi fakat iphone 11 2 yıl sonra güncelleme almayacak ve ekranını beğenmiyordum pek o yüzden geçiş yapmaya karar verdim teşekkürler bu arada
İyi yapmışsın paran varsa alınır parası olmayıp yirtinarak alanlara şaşırıyorum ben

şahin doğan

80+ Platinum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
İyi yapmışsın paran varsa alınır parası olmayıp yirtinarak alanlara şaşırıyorum ben
Bana kalırsa eğer birisinin durumu iyi değilse ve gidip kredi çekerek vs alıyorsa gerçekten abartı bana göre. tabii ki artık herkes herşeyin en iyisini kullanmaya ve güncel cihazlar kullanmayı tercih ediyor ama bütçe sınırlı ise yırtınarak alınıyorsa gerçekten saçmalık gibi geliyor bana o kadar abartmaya gerek yok yani

Zechion

80+ Silver
Type C (Kesin mi bilmiyorum) ve bütün cihazların dinamik ada ile gelmesi dışında köklü değişiklik yok.
Tüm cihazlarda dinamik ada olmasının hem olumlu hem de olumsuz yanları var. Olumlu olarak yeni bir cihaz aldığını sana hissettirir nitelikte. Olumsuz olarak ise pro ve normal arasında görünür olarak tek fark boyut olacak büyük ihtimal.

Top Bottom