K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
aynen öyleKürşad abim diyorsa doğrudur
aynen öyleKürşad abim diyorsa doğrudur
Ne alakası var kredi çekip bir insan neden alır bana onu açıklasana tm zevkler tartışılmaz ama bana bu zevk gibi gelmiyor açıkçası gösteriş geliyorNapsın hocam ? Milattan önce kalma s3 ile mi gezsinler. Adamın parası var ki alıyor. 10 kişiden 1 tanesi alıyor ona da gözünüz batıyor. Değişiksiniz.
Iphone her zaman daha çok kullanılan bir ürün oldu. Belki Güney Kore pazarında üstünlüğü vardır. O da asya çıkışlı bir marka olduğundan dolayı. Fakat avrupa ve amerika pazarında kesinlikle daha üstün.iPhone Bizim ülkede çok rağbet görüyor akrabalarımız yurtdışında adamlar iPhone dan çok Samsung kullanıyormuş bizde böyle
kürşo kullandığın her ürün kapitalist rekabetçi sistem sayesinde katma değer üreterek ortaya çıkmıştır bunu böyle bilesinEvet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için
iPhone en iyisi o tartışılmaz keşke uygun fiyatlı olsada herkes alsa ama öyle olmuyor maalesefIphone her zaman daha çok kullanılan bir ürün oldu. Belki Güney Kore pazarında üstünlüğü vardır. O da asya çıkışlı bir marka olduğundan dolayı. Fakat avrupa ve amerika pazarında kesinlikle daha üstün.
Gösteriş zaten. Fakat milletin akıllanmayıp geceden sıraya girmesiyle ve kapitalist düzenle ne alakası var ? Asıl sorun neden kredi çektiğimiz. Bu düşünülmüyor. Kapitalist düzeni değiştirmemizin imkanı yok. Bunun herkes farkında.Ne alakası var kredi çekip bir insan neden alır bana onu açıklasana tm zevkler tartışılmaz ama bana bu zevk gibi gelmiyor açıkçası gösteriş geliyor
Ekonomiye girmiyorum ben zaten girsek çıkamayız neyse beni anlamazsin knka sen canın sağolsunGösteriş zaten. Fakat milletin akıllanmayıp geceden sıraya girmesiyle ve kapitalist düzenle ne alakası var ? Asıl sorun neden kredi çektiğimiz. Bu düşünülmüyor. Kapitalist düzeni değiştirmemizin imkanı yok. Bunun herkes farkında.
Sizi neden anlayamayayım ?Ekonomiye girmiyorum ben zaten girsek çıkamayız neyse beni anlamazsin knka sen canın sağolsun
arz talepiPhone en iyisi o tartışılmaz keşke uygun fiyatlı olsada herkes alsa ama öyle olmuyor maalesef
Neyse boşverSizi neden anlayamayayım ?
aynen kürşo devletçi kafayla devam boşver sen sosyalist küba gibi olEvet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için
kürşad abi sence normal 15 ne kadar olur? daha yeni 14 pro max aldım umarım yakın fiyat olmazEvet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için