Neler Yeni

İphone 15 Pro Max 256gb vs S24 Ultra 256gb

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
İphone 15 Pro Max 256gb ve S24 Ultra 256gb arasında kararsız kaldım. 2 modeldende istediğim performansı alabileceğimi biliyorum. Şuanda Realme 6 kullandığım için ikiside bana cennetteymişim gibi hissettirecek. Ancak uzun süredir İphone alacağım diye hazırlık yapıyordum. Şimdi bütçemi hazırladım alacaktım. S24 Ultra karşıma çıktı. Videolarını izledim kamera performansı olarak 15 Pro Max modelini geçiyor gibi geldi bana. Aralarında 17k fiyat farkı var cidden az değil bu miktar. Sizce hangisini almalıyım? Çok fazla fotoğraf ve video çeken birisi değilim ama lazım olduğunda iyi olmasını isterim. Daha çok sosyal medyada gezinen ve telefondan oyun oynayan birisiyim.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir
uzun vadede karşılaştırmak bile hata.
her türlü 15 PM.

şahin doğan

80+ Platinum
Şahsen 15 Pro Max derim. Telefonu satma gibi bir derdin olmayabilir ama bu kadar para veriyorsan 2. el değeri de olması lazım. Samsung kendi cihazına bile Apple cihazından az fiyat veriyor. S24 Ultra ilk çıktığında takas fırsatında 13 Pro Max'e S23 Ultra'dan daha fazla veriyordu. Cihaz olarak ikisi de üzmez zaten.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Kanka bu soruya iPhone'cular iPhone, Samsung'cularda Samsung olarak cevap verir. Benim oyum iPhone.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ıkısıde ıyı cıhaz bence butcen dahılınde hareket et

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
İkisi de çok iyi cihaz. Bütçenin sorun olmayacağı cihaza yönel.
Not: S23U sahibiyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
İphone 15 Pro Max 256gb ve S24 Ultra 256gb arasında kararsız kaldım. 2 modeldende istediğim performansı alabileceğimi biliyorum. Şuanda Realme 6 kullandığım için ikiside bana cennetteymişim gibi hissettirecek. Ancak uzun süredir İphone alacağım diye hazırlık yapıyordum. Şimdi bütçemi hazırladım alacaktım. S24 Ultra karşıma çıktı. Videolarını izledim kamera performansı olarak 15 Pro Max modelini geçiyor gibi geldi bana. Aralarında 17k fiyat farkı var cidden az değil bu miktar. Sizce hangisini almalıyım? Çok fazla fotoğraf ve video çeken birisi değilim ama lazım olduğunda iyi olmasını isterim. Daha çok sosyal medyada gezinen ve telefondan oyun oynayan birisiyim.
iOScuysan 15PM Androidciysen S24 Ultra hocam. Bana kalsa 15 Pro Max alırdım ki zaten 1.5 hafta önce aldım kendisini. Uzun vadede Apple daha iyidir, kameralar arasında da günlük hayat kullanıcıları için öyle açık ara bir fark yok kimi noktada Samsung kimi noktada Apple önde. Hevesiniz varsa Apple tercih edin derim.

Top Bottom