Normal teknosadan gidip alsam 83k ptt avm ile İnternet üstünde 73k hangisi mantıklı bilmiyorum İnternet güvenilir mi ptt avm sizce nerden alıyım 10 k var arada
Ahahaha doğru diyorsunbaba bu kadar para veriyon dusunme bunlari gir vatana al gec
internetten verme boyle seyleri abicim. telefon disinda muhattap olacagin bi yer olsun. 2000 liraya anakart aldim zamaninda bi turlu iade edemedim elimde kaldi dikkat et yaniAhahaha doğru diyorsun
Sağol dostum öyle yapıcam teknosadan gidip alırıminternetten verme boyle seyleri abicim. telefon disinda muhattap olacagin bi yer olsun. 2000 liraya anakart aldim zamaninda bi turlu iade edemedim elimde kaldi dikkat et yani
Yok ya 16 çıkınca satıp onu alıcamZam gelmeden 40 bine Yurt Dışı alp 20 bine kaydet totalde 60 bine gelsin. Arada 20 bin fark var garantili olacak diye 20 bin farka değmez, geri kalanın bi kısmıyla da aksesuar vs. alırsın.
16 çıkınca garantisi bitmiş olacak zaten. Zaten kayıt yapacağın için normalden farkı olmayacak satışta.Yok ya 16 çıkınca satıp onu alıcam
Nasıl garantisi bitmiş olacak?16 çıkınca garantisi bitmiş olacak zaten. Zaten kayıt yapacağın için normalden farkı olmayacak satışta.
2 seneye 17 bile cikar xdNasıl garantisi bitmiş olacak?
1 sene mi garantili 15 Pro Max?
Kanka 3 yıl satamıyorsu yurt dışı pasaporta kayıt edince senşn adına 3 yıl duruyor16 çıkınca garantisi bitmiş olacak zaten. Zaten kayıt yapacağın için normalden farkı olmayacak satışta.
En düşük 75 k ya 2. El 14 pro max satılıyor şuan16 çıkınca garantisi bitmiş olacak zaten. Zaten kayıt yapacağın için normalden farkı olmayacak satışta.
PTTavm'den sakız alırken 40 kere düşünürümNormal teknosadan gidip alsam 83k ptt avm ile İnternet üstünde 73k hangisi mantıklı bilmiyorum İnternet güvenilir mi ptt avm sizce nerden alıyım 10 k var arada