Satarken yurt dışı kayıtlı diye satabilirsiniz yani tr den alınan iPhone fiyatına satamazsiniz.Hocam kayıtsız telefonda bir problem yaşamazsın fakat süre dolana kadar. 4 ay 1. sim 4 ay 2. sim 4 ay e-sim derken 12 ay doldu. Her yıl 4 aylık bir uzatmada olduğu için (büyük ihtimalle aktif olan tüm imeilerin süresi aynı anda başlayacak) toplamda 16 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksin. 16 ay sonunda bu telefonun fiyatı her türlü samsung un üzerine çıkacak çünkü herkes biliyor ki iphone kolay kolay değer kaybetmez ama samsung kaybeder. 16 ay sonra doların ne kadar olabileceğini de göz önüne alacak olursak iphone alman gayet iyi bir tercih olacaktır. 16 ay içinde eline bir miktar para geçerse kayıt yaparsın ya da o tarihe kadar illegal olarak kayıt yöntemleri çıkarsa o yollardan birini deneyebilirsin. Kayıt işlemi olarak uzaktan kayıt yaptırma dolandırılma ihtimalin çok yüksek. İphone 14 pro kullanıyorum YD ama kayıtlı. 1 yıl sonra tüm hatlara açılacak ve rahatlıkla satabileceğim iyi akşamlar.
3 yıl sonra tr cihazı da yd cihazıda aynı işlevi görüyor. Tr fiyatının 5 aşağısına satsa bile satacağı dönemin kuru göz önüne alındığında her türlü karda olacak. 16 ay sonra doların fiyatını görelim.Satarken yurt dışı kayıtlı diye satabilirsiniz yani tr den alınan iPhone fiyatına satamazsiniz.
Kârda olur ama tr ile aynı fiyata satamaz çünkü garanti vs farklılık yaratıyor3 yıl sonra tr cihazı da yd cihazıda aynı işlevi görüyor. Tr fiyatının 5 aşağısına satsa bile satacağı dönemin kuru göz önüne alındığında her türlü karda olacak. 16 ay sonra doların fiyatını görelim.
Hocam Ekim başında 30bin olacak deniyordu. Ekim gelmeden direk 14 pro Max alıp 20 ye kayıt ettirmeniz daha iyi olurdu.hocam 15 proyu bekliyorum, yd 14pro max ile fiyatı yakın olursa, yd 15pro alacağım fiyat fazla olursa 14pm 50 100 dolar düşebilir ozamana onu alırım ve sizce bu kayıt parasına ne zaman zam gelir yılbaşından erken gelirmi
Dostum 3 yıl sonra satışı yapılıyor. 3 yıl sonra ne garanti kalır ne farklılık. Samsung a göre her türlü kârda.Kârda olur ama tr ile aynı fiyata satamaz çünkü garanti vs farklılık yaratıyor
Samsung zaten almayın hatta iPhone dışında telefon almayın Samsung ultra kamerası filan iyi evet ama ikinci elde değeri düşüyor bu yüzden iPhone dışında ki telefonları asla tavsiye etmiyorum.Hocam Ekim başında 30bin olacak deniyordu. Ekim gelmeden direk 14 pro Max alıp 20 ye kayıt ettirmeniz daha iyi olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum 3 yıl sonra satışı yapılıyor. 3 yıl sonra ne garanti kalır ne farklılık. Samsung a göre her türlü kârda.
hocam ekimdeki zam olayı yalan çıktı yılbaşında yapılacak zam deniyorHocam Ekim başında 30bin olacak deniyordu. Ekim gelmeden direk 14 pro Max alıp 20 ye kayıt ettirmeniz daha iyi olurdu.
Dostum 3 yıl sonra satışı yapılıyor. 3 yıl sonra ne garanti kalır ne farklılık. Samsung a göre her türlü kârda.
Eğer öyleyse bekleyebilirsiniz ama devletin işi belli olmuyorhocam ekimdeki zam olayı yalan çıktı yılbaşında yapılacak zam deniyor
Teknik destek değil ama apple ın kendi destek ekibinden yd cihazlarda hizmet alabiliyor bizzat hizmet aldığımdan biliyorum iPhone devamkeSamsung zaten almayın hatta iPhone dışında telefon almayın Samsung ultra kamerası filan iyi evet ama ikinci elde değeri düşüyor bu yüzden iPhone dışında ki telefonları asla tavsiye etmiyorum.
Garanti iki sene sürüyor ama teknik destek ve Apple kendi destek ekibi 5 yıl sana destek sağlayabilir.
iPhone altın gibidir değerlenir yurt dışı 15 pro Max gelecek yakında. Elime geçince artık zam gelsin diye beklerimEğer öyleyse bekleyebilirsiniz ama devletin işi belli olmuyor
Teknik destek değil ama apple ın kendi destek ekibinden yd cihazlarda hizmet alabiliyor bizzat hizmet aldığımdan biliyorum iPhone devamke
Ben aylık 52 dolar ödeyeceğimyd 15 pro max tr ye kaç TL ye getirirler sence hocam