Kız arkadaşım Vietnam'da bu kış gelirken benim yerime alacak. Ben Türkiye de yaşıyorum.hocam siz yurt dışındamısınız
Kayıt işini zam gelmeden hemen önce yaparım ama şuan için yaptırmam. Kartta limit olursa bilgisayar da alırım taksitle.kayıt ettirecekmisiniz, yıl sonu kayıt en az 30 k olur. inşallah ekimde gelmez yıl sonuna kalır zam.
anladım hocam benimde telefonu alıp kayıt etmem ekim sonunu bulur inş zam gelmez ozamana kadar.Kayıt işini zam gelmeden hemen önce yaparım ama şuan için yaptırmam. Kartta limit olursa bilgisayar da alırım taksitle.
Siz hangi ülkeden alıyorsunuz ?anladım hocam benimde telefonu alıp kayıt etmem ekim sonunu bulur inş zam gelmez ozamana kadar.
Şuan en ucuz taylantta 37bin TL Vietnam da 39 bin TL iPhone 15 pro maxben burdan güvenilir bi telefoncu var getirmesini beklicem fazla fiyat çekerse kıbrıs fiyatına göre ordan alabilirim ekim sonuna kadar bakacaz duruma
Düşmez fiyatlar daha da artacak ama ocaktan sonra artık öyle al sat yapayım telefon 120bin TL olur filan hikaye olacak. Asgari ücrete zam gelmeyecek ocaktan sonra.yıl sonuna kadar baya düşer hocam buraya getirenlerde fiyat
büyük ihtimalle aktif olan tüm imeilerin süresi aynı anda başlayacak derken nasil yani hocam? Yilbasinda değil de hangisini kullaniyorsan sure o zaman basliyor diye biliyorum?Hocam kayıtsız telefonda bir problem yaşamazsın fakat süre dolana kadar. 4 ay 1. sim 4 ay 2. sim 4 ay e-sim derken 12 ay doldu. Her yıl 4 aylık bir uzatmada olduğu için (büyük ihtimalle aktif olan tüm imeilerin süresi aynı anda başlayacak) toplamda 16 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksin. 16 ay sonunda bu telefonun fiyatı her türlü samsung un üzerine çıkacak çünkü herkes biliyor ki iphone kolay kolay değer kaybetmez ama samsung kaybeder. 16 ay sonra doların ne kadar olabileceğini de göz önüne alacak olursak iphone alman gayet iyi bir tercih olacaktır. 16 ay içinde eline bir miktar para geçerse kayıt yaparsın ya da o tarihe kadar illegal olarak kayıt yöntemleri çıkarsa o yollardan birini deneyebilirsin. Kayıt işlemi olarak uzaktan kayıt yaptırma dolandırılma ihtimalin çok yüksek. İphone 14 pro kullanıyorum YD ama kayıtlı. 1 yıl sonra tüm hatlara açılacak ve rahatlıkla satabileceğim iyi akşamlar.
Yok öyle bir durum hocam x Ler kasmaya başladı bu sene en geç seneye 11 Ler de kasmaya başlarArkadaşlar bilmenizi istiyorum ki belki şuan fiyat olarak S22 S23 İphone 11 12 civarlarında daha iyi işler yapabilir ancak zamanla onlar kasım kasım kasılırken iPhone sahipleri yüzlerinde bir gülümseme ile gülecektir.