Neler Yeni

Yardım İphone 15 pro max VS İphone 14 pro max VS Samsung S23

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Kız arkadaşım Vietnam'da bu kış gelirken benim yerime alacak. Ben Türkiye de yaşıyorum.
kayıt ettirecekmisiniz, yıl sonu kayıt en az 30 k olur. inşallah ekimde gelmez yıl sonuna kalır zam.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
kayıt ettirecekmisiniz, yıl sonu kayıt en az 30 k olur. inşallah ekimde gelmez yıl sonuna kalır zam.
Kayıt işini zam gelmeden hemen önce yaparım ama şuan için yaptırmam. Kartta limit olursa bilgisayar da alırım taksitle.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Kayıt işini zam gelmeden hemen önce yaparım ama şuan için yaptırmam. Kartta limit olursa bilgisayar da alırım taksitle.
anladım hocam benimde telefonu alıp kayıt etmem ekim sonunu bulur inş zam gelmez ozamana kadar.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Siz hangi ülkeden alıyorsunuz ?
ben burdan güvenilir bi telefoncu var getirmesini beklicem fazla fiyat çekerse kıbrıs fiyatına göre ordan alabilirim ekim sonuna kadar bakacaz duruma

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
ben burdan güvenilir bi telefoncu var getirmesini beklicem fazla fiyat çekerse kıbrıs fiyatına göre ordan alabilirim ekim sonuna kadar bakacaz duruma
Şuan en ucuz taylantta 37bin TL Vietnam da 39 bin TL iPhone 15 pro max

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
yıl sonuna kadar baya düşer hocam buraya getirenlerde fiyat
Düşmez fiyatlar daha da artacak ama ocaktan sonra artık öyle al sat yapayım telefon 120bin TL olur filan hikaye olacak. Asgari ücrete zam gelmeyecek ocaktan sonra.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Hocam kayıtsız telefonda bir problem yaşamazsın fakat süre dolana kadar. 4 ay 1. sim 4 ay 2. sim 4 ay e-sim derken 12 ay doldu. Her yıl 4 aylık bir uzatmada olduğu için (büyük ihtimalle aktif olan tüm imeilerin süresi aynı anda başlayacak) toplamda 16 ay boyunca kayıtsız kullanabileceksin. 16 ay sonunda bu telefonun fiyatı her türlü samsung un üzerine çıkacak çünkü herkes biliyor ki iphone kolay kolay değer kaybetmez ama samsung kaybeder. 16 ay sonra doların ne kadar olabileceğini de göz önüne alacak olursak iphone alman gayet iyi bir tercih olacaktır. 16 ay içinde eline bir miktar para geçerse kayıt yaparsın ya da o tarihe kadar illegal olarak kayıt yöntemleri çıkarsa o yollardan birini deneyebilirsin. Kayıt işlemi olarak uzaktan kayıt yaptırma dolandırılma ihtimalin çok yüksek. İphone 14 pro kullanıyorum YD ama kayıtlı. 1 yıl sonra tüm hatlara açılacak ve rahatlıkla satabileceğim :) iyi akşamlar.
büyük ihtimalle aktif olan tüm imeilerin süresi aynı anda başlayacak derken nasil yani hocam? Yilbasinda değil de hangisini kullaniyorsan sure o zaman basliyor diye biliyorum?

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Arkadaşlar bilmenizi istiyorum ki belki şuan fiyat olarak S22 S23 İphone 11 12 civarlarında daha iyi işler yapabilir ancak zamanla onlar kasım kasım kasılırken iPhone sahipleri yüzlerinde bir gülümseme ile gülecektir. :)
Yok öyle bir durum hocam x Ler kasmaya başladı bu sene en geç seneye 11 Ler de kasmaya başlar

Farway

80+ Silver
Hiçbir İphone değerini haketmiyor, diğer telefonlardan hiçbir artısı yok neredeyse. Sadece isme para verenler net ortadoğu arap kafasındaki insanlardır, bu konu tartışmaya kapalıdır benim için.
Adam S23 ultra ile 14 Pro Max'in kamerasını karşılaştırıyor, aga ben ofiste her gün kullanıyordum 14 pro max'i benim S20FE'den ekranı az daha parlak canlı gösteriyordu, zoomu fulleyince paintten resim çizmiş gibi yapıyordu bu mu şimdi 80K'lık telefon? Kamera çok lazımsa gider prof alırım o paraya kullanırım zaten he günlük için lazımsa vallahi 80k'ya değmez S23 ultra'nın kamerayla ciddi hiçbir fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom