İphone 15 suya düştü

Reaksiyon skoru
1
Merhaba beyler dün iş yerinde telefonu küçük su tankına düşürdüm direkt aldım içinden ve telefonu kurulayıp kapattım. 2 saat sonra kontrol için açıp baktıktan sonra tekrar kapattım ve üzerinden 1 gün geçtikten sonra açtım şuan bir sorun yok gibi pirince yatırayım mı içinde nem kalmışmıdır ? Şarja taksam sorun olur mu?

Niye o kadar uğraştın içi açılmamışsa su sızma ihtimali cok düsük

Merhaba beyler dün iş yerinde telefonu küçük su tankına düşürdüm direkt aldım içinden ve telefonu kurulayıp kapattım. 2 saat sonra kontrol için açıp baktıktan sonra tekrar kapattım ve üzerinden 1 gün geçtikten sonra açtım şuan bir sorun yok gibi pirince yatırayım mı içinde nem kalmışmıdır ? Şarja taksam sorun olur mu?
Bi teknik servise götürmekte yarar var
Post automatically merged:

Ne kadar durdu şarja takınca uyarı verir su var diye

Dakiklar sonra alsan bile sorun yaratmayabilirdi. Direkt almışsın, zaten o kadarlık suya dayanıklığı olmaması saçma olurdu. Bir sıkıntı çıkmaz.

5 6 saniye anca su testi tankına düştü çok derin değildi zaten tank 40 50 cm derinlikte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,104
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri