İphone 15 suya düştü

Reaksiyon skoru
1
Merhaba beyler dün iş yerinde telefonu küçük su tankına düşürdüm direkt aldım içinden ve telefonu kurulayıp kapattım. 2 saat sonra kontrol için açıp baktıktan sonra tekrar kapattım ve üzerinden 1 gün geçtikten sonra açtım şuan bir sorun yok gibi pirince yatırayım mı içinde nem kalmışmıdır ? Şarja taksam sorun olur mu?

Niye o kadar uğraştın içi açılmamışsa su sızma ihtimali cok düsük

Merhaba beyler dün iş yerinde telefonu küçük su tankına düşürdüm direkt aldım içinden ve telefonu kurulayıp kapattım. 2 saat sonra kontrol için açıp baktıktan sonra tekrar kapattım ve üzerinden 1 gün geçtikten sonra açtım şuan bir sorun yok gibi pirince yatırayım mı içinde nem kalmışmıdır ? Şarja taksam sorun olur mu?
Bi teknik servise götürmekte yarar var
Post automatically merged:

Ne kadar durdu şarja takınca uyarı verir su var diye

Dakiklar sonra alsan bile sorun yaratmayabilirdi. Direkt almışsın, zaten o kadarlık suya dayanıklığı olmaması saçma olurdu. Bir sıkıntı çıkmaz.

5 6 saniye anca su testi tankına düştü çok derin değildi zaten tank 40 50 cm derinlikte

Geri