Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

snowless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Dostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var.

Sizce mantıklı mı bu hareket yoksa gereksiz mi ?

Dostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var.

Bende 14plus vardı 33k saydılar 30aylıktı telefonum üste 59k verdim 16promaxe bence 33k normal

Bende 14plus vardı 33k saydılar 30aylıktı telefonum üste 59k verdim 16promaxe bence 33k normal
Hocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.

15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan

Mantıklı

bir telefona fazladan 33k gömmek ne kadar mantıklı ki. ama alıp satmaya alınır

Hocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.

15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan
Telefonu çok iyi fiyata alıyor düşünme sat üstüne para verip 16 pro almak sana kalmış başka bişeyde alabilirsin ama yakında telefonun batarya değişimi filan isticek masrafı olucak bu şekilde bu fiyata satman çok iyi olur.

Telefonu çok iyi fiyata alıyor düşünme sat üstüne para verip 16 pro almak sana kalmış başka bişeyde alabilirsin ama yakında telefonun batarya değişimi filan isticek masrafı olucak bu şekilde bu fiyata satman çok iyi olur.
Haklısınız hocam 33k verip almak arasındayım sadece satmaya niyetim var kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam 33k verip almak arasındayım sadece satmaya

Haklısınız hocam 33k verip almak arasındayım sadece satmaya niyetim var kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam 33k verip almak arasındayım sadece satmaya
Verebilecek durumunuz varsa alınabilir hocam android geçme niyetiniz varsa daha düşük paralar verip android de alabilirsin senin maddi durumuna bağlı.

Kesinlikle mantıklı 15 den 16pro çok net bir upgrade özellikle o dandik 60hz olayından kurtulunca hayat kaliten artacak. Düşünme bile bence.

33k fiyat farkı hiçbir telefon için değmez. Sen kendi zevkin için bu parayı harcayasın varsa alırsın aksi takdirde mantıklı bir sebep bulmak zor gibi.

Fiyat farkı icin değer mi hocam bundeneyim sizce
Yani o fiyat farkını satacağın zaman da hissedeceğin için çok önemli değil bence ve o 60hz 120hz olayı cidden aşırı fark ediliyor ben kendim 15pro kullanıyorum arkadaşlarımın 13-14-16plus telefonlarını kullandığımda aşırı rahatsız oluyorum kendi telefonumda düşük güç moduna geçtiğimde bile rahatsız oluyorum bence önemli bir detay bir de malzeme kalitesi olarak aşırı fark oluyor pro modellerde. Ama benim şahsi fikrim türkiyede IPhonelar aşırı overpriced ürünler çok para vermiyim diyorsan Samsung'un top seviye cihazlarından birini al (ayrıyeten şu samsungun galaxy AI 'nın yaptığı fotoğraf düzeltmeleri beni aşırı imrendiriyor bir 15pro kullanıcısı olmama rağmen.)

Geri