eğer bütçe zorlamıyorsa geç ama zorluyorsa geçmeni önermemHocam peki böyle bir fark verip 16pro geçmeye gerek var mı fuzuli masraf olmaz mı sence ne düsünüyprsun
16 pro fiyatına s25 ultra varken 16 pro nasıl satılıyor anlamış değilimDostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var.
Sizce mantıklı mı bu hareket yoksa gereksiz mi ?
Para varsa al geç benim işim telefonla günde 13 14 saat kullanıyorum o yüzden benimki ihtiyaçtı günde 3kez doldurmak eziyetti 14plusuHocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.
15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan
Ne işle meşgulsünüz hocam merak ettim 13-14 saat.Para varsa al geç benim işim telefonla günde 13 14 saat kullanıyorum o yüzden benimki ihtiyaçtı günde 3kez doldurmak eziyetti 14plusu
ticaret ile uğraşıyoruz hocam. sahibinden kurumsal mağaza danışmanlığı instagram whatsapp fabrika ile görüşmeler gelen aramalara bakma derken telefon kapalı ve açık ekran olarak günde 13 14 saat günlük kullanılıyor. tamamı açık ekran 10 saat çoook rahat gidiyor 16pro max hem açık hem kapalı ekran olarak kullanımımda da günümü çıkarmaya yetiyor 13 14 saatNe işle meşgulsünüz hocam merak ettim 13-14 saat.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Kolaylıklar dilerim hocam.ticaret ile uğraşıyoruz hocam. sahibinden kurumsal mağaza danışmanlığı instagram whatsapp fabrika ile görüşmeler gelen aramalara bakma derken telefon kapalı ve açık ekran olarak günde 13 14 saat günlük kullanılıyor. tamamı açık ekran 10 saat çoook rahat gidiyor 16pro max hem açık hem kapalı ekran olarak kullanımımda da günümü çıkarmaya yetiyor 13 14 saat
Teşekkür ederim. Bence sizde geçiş yapın şimdiden sizede hayırlı olsun.Kolaylıklar dilerim hocam.
Söylediginiz tempoya göre dogru tercih yapmıssınız güle güle kullanın tekrardan
16 pro sıfırmı alcaksınjzHocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.
15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan