Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

44.5 zaten baya iyi fiyat sat gitsin bidaha öyle satıcı bulamassın 0 ları nerdeyse 50k

Dostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var.

Sizce mantıklı mı bu hareket yoksa gereksiz mi ?
16 pro fiyatına s25 ultra varken 16 pro nasıl satılıyor anlamış değilim

Hocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.

15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan
Para varsa al geç benim işim telefonla günde 13 14 saat kullanıyorum o yüzden benimki ihtiyaçtı günde 3kez doldurmak eziyetti 14plusu

Para varsa al geç benim işim telefonla günde 13 14 saat kullanıyorum o yüzden benimki ihtiyaçtı günde 3kez doldurmak eziyetti 14plusu
Ne işle meşgulsünüz hocam merak ettim 13-14 saat.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Ne işle meşgulsünüz hocam merak ettim 13-14 saat.
Teşekkür ederim yorumunuz için
ticaret ile uğraşıyoruz hocam. sahibinden kurumsal mağaza danışmanlığı instagram whatsapp fabrika ile görüşmeler gelen aramalara bakma derken telefon kapalı ve açık ekran olarak günde 13 14 saat günlük kullanılıyor. tamamı açık ekran 10 saat çoook rahat gidiyor 16pro max hem açık hem kapalı ekran olarak kullanımımda da günümü çıkarmaya yetiyor 13 14 saat

ticaret ile uğraşıyoruz hocam. sahibinden kurumsal mağaza danışmanlığı instagram whatsapp fabrika ile görüşmeler gelen aramalara bakma derken telefon kapalı ve açık ekran olarak günde 13 14 saat günlük kullanılıyor. tamamı açık ekran 10 saat çoook rahat gidiyor 16pro max hem açık hem kapalı ekran olarak kullanımımda da günümü çıkarmaya yetiyor 13 14 saat
Kolaylıklar dilerim hocam.
Söylediginiz tempoya göre dogru tercih yapmıssınız güle güle kullanın tekrardan

Kolaylıklar dilerim hocam.
Söylediginiz tempoya göre dogru tercih yapmıssınız güle güle kullanın tekrardan
Teşekkür ederim. Bence sizde geçiş yapın şimdiden sizede hayırlı olsun.

Hocam 44.500e iyi bile gidiyor cihaz aslında sadece bu alışverişe gerek var mı diye düsünüyorum. Yaptıgım iş telefonla degil.

15in bana göre eksileri cok acayip ısınıyor ve sarjı cok çabuk tükeniyor. Pil ömrüm 83 şuan
16 pro sıfırmı alcaksınjz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,938
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri