- Reaksiyon skoru
- 38
- Bütçe
- 50000
arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller sizce hangisini almalıyım bütçemi çok zorlarsam ancak alabilirim 15 pro aradaki 25k paraya değer mi sizce android istemiyorum
telefonla ne derece vakit geçiriyorsunuz veye neler yapıyorsunuz? Çok güç gerektirmeyen şeyler yapmıyorsanız pro modeline gerek yok.arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller sizce hangisini almalıyım bütçemi çok zorlarsam ancak alabilirim 15 pro aradaki 25k paraya değer mi sizce android istemiyorum
hocam genellikle oyun oynarım ve sosyal medyada vakit geçiririm yani haftanın 5-6 günü elimden hiç düşürmemtelefonla ne derece vakit geçiriyorsunuz veye neler yapıyorsunuz? Çok güç gerektirmeyen şeyler yapmıyorsanız pro modeline gerek yok.
50 bin TL verip 60 hz telefon almak saçma 15 pro öneririm.arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller sizce hangisini almalıyım bütçemi çok zorlarsam ancak alabilirim 15 pro aradaki 25k paraya değer mi sizce android istemiyorum
ama hocam 25k var arada50 bin TL verip 60 hz telefon almak saçma 15 pro öneririm.
O zaman alabiliyorsanız pro modeli daha mantıklı.hocam genellikle oyun oynarım ve sosyal medyada vakit geçiririm yani haftanın 5-6 günü elimden hiç düşürmem
Hocam arada 120hz ve kamera farkı var çokta az batarya farkı ayrıca işlemci farkı var a17 pro ya pc oyunları getirilecek eğer değer dersen al ben almam düz model alıp geçerim.arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller sizce hangisini almalıyım bütçemi çok zorlarsam ancak alabilirim 15 pro aradaki 25k paraya değer mi sizce android istemiyorum
Evet ama değer bence hocam.ama hocam 25k var arada
aslında gönlüm pro istiyor ama 25 çok beHocam arada 120hz ve kamera farkı var çokta az batarya farkı ayrıca işlemci farkı var a17 pro ya pc oyunları getirilecek eğer değer dersen al ben almam düz model alıp geçerim.
düz modelde üstün oyun performansı alınır a16 var 14 pro kullanmış biri olarak söylüyorum fazla fazla yeter işini görür.O zaman alabiliyorsanız pro modeli daha mantıklı.
teşekkürler hocam peki 15 kamerası nasıldır?düz modelde üstün oyun performansı alınır a16 var 14 pro kullanmış biri olarak söylüyorum fazla fazla yeter işini görür.
Hocam toplam ana para 75 çıkıyor güzel bir motor al daha iyiaslında gönlüm pro istiyor ama 25 çok be
Şahsen ikisine de bu para değmez.ama hocam 25k var arada