Iphone 15 vs iphone 16

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
26
iphone 15 almayı dusunuyordum ama 16 fıyatlarına baktıgımda butcemı bıraz fazla zorlasa da aı falan kullanma sansım olur aslında cok ısım olmaz ama satarken ısıme yarar dıye dusunuyorum sızce aralarındakı farklar nedır sızce hangı ıphone modelını tercıh etmelıyım gunluk kullanıma uygun olsun uzun seneler getırse yeterlı olur akıcı olsa

iphone 15 almayı dusunuyordum ama 16 fıyatlarına baktıgımda butcemı bıraz fazla zorlasa da aı falan kullanma sansım olur aslında cok ısım olmaz ama satarken ısıme yarar dıye dusunuyorum sızce aralarındakı farklar nedır sızce hangı ıphone modelını tercıh etmelıyım gunluk kullanıma uygun olsun uzun seneler getırse yeterlı olur akıcı olsa
17

İphone 16 daha iyi olur kayda değer farklar var
Isınma sorunu yok
Kamerada kayda değer farklar var demişler
İşlemci farkı zaten multicore da baya var

Ben de yenilenmiş iPhone 15 düşünüyorum şuanlık iPhone 16 bulabilirsem o civarda 16 alırım

Almışken az daha koyun hocam 17 pro max alın daha rahat satarsınız 🤣
benım bahsettıgım 16ya butcem zor yetıyor hocam bende bılıyorum 17 17 pro max almasını :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4-5 yıl kullanmayı düşünüyorsanız 16 almanız daha doğru olur hocam daha güncel ama şimdilik 2-3 yıl idare etsin sonra satarım derseniz 15 daha mantıklı bence.Bu arada ben de 15 almayı düşünüyorum sadece yazın ısınma sorunu olabilir biraz.

Almışken az daha koyun hocam 17 pro max alın daha rahat satarsınız 🤣

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4-5 yıl kullanmayı düşünüyorsanız 16 almanız daha doğru olur hocam daha güncel ama şimdilik 2-3 yıl idare etsin sonra satarım derseniz 15 daha mantıklı bence.Bu arada ben de 15 almayı düşünüyorum sadece yazın ısınma sorunu olabilir biraz.
hocam valla normal durumda ısınır mı bılmem de ben guncelık bır kullanıcıyım forum sıtesıdır ınstadır yt dur wp dır onlar gıbı durumlarda ısınma problemı yaratacagını sanmıyorum en max oynasam coc oynarım onada ara sıra nadır gırerım

hocam valla normal durumda ısınır mı bılmem de ben guncelık bır kullanıcıyım forum sıtesıdır ınstadır yt dur wp dır onlar gıbı durumlarda ısınma problemı yaratacagını sanmıyorum en max oynasam coc oynarım onada ara sıra nadır gırerım
Gündelik işlerde de biraz ısınıyor diye biliyorum ama çok da problem değil bence ama alabilirseniz 16 daha problemsiz bir model tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri