VT_BURAKARAÇ
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
ARKADAŞLAR 4 AYDIR 16 KULLANIYORUM 16 DAN 16 PRO YA GEÇMEK MANTIKLIMI YOKSA 17 PRO ALMAKMI MANTIKLI
degmez bu arada cok kullanmıssın duz 17 ye gecersen cok ıyı olurARKADAŞLAR 4 AYDIR 16 KULLANIYORUM 16 DAN 16 PRO YA GEÇMEK MANTIKLIMI YOKSA 17 PRO ALMAKMI MANTIKLI
BENDE 3 KAMERA OLMASI VE 120 HZ OLMASI ACISINDAN DEMİŞTİM PRO MAX ÇOK BUYUK BANA GÖREhocam bende 13 var biladere 15 pro aldık. batarya olarak yine çöp apple. pro max almadıktan sonra batarya farkı olmuyor.
Onun dışında kamera seste de aman aman bir fark göremedim ben. 120 hz olması iyi sadece bide güncelleme makarası. 16 dan 16 proya geçmek mantuıksız
16 DANDA MEMNUNUM AMA 3 KAMERA ACISINDAN 16 PRO DAHA GÜZEL GELİYOR GÖZÜME YADA 17 PRO ALMAK DA DİGER BİR SEÇENEKdegmez bu arada cok kullanmıssın duz 17 ye gecersen cok ıyı olur
hocam 3 kamera da olsa çokta bir fark yok en can alıcı noktası hz onun dışında baatarya yine kötü dediğim gibi.BENDE 3 KAMERA OLMASI VE 120 HZ OLMASI ACISINDAN DEMİŞTİM PRO MAX ÇOK BUYUK BANA GÖRE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 DANDA MEMNUNUM AMA 3 KAMERA ACISINDAN 16 PRO DAHA GÜZEL GELİYOR GÖZÜME YADA 17 PRO ALMAK DA DİGER BİR SEÇENEK
16 pro ve 17 pro suan 17 varken cok gereksız gelıyor banaBENDE 3 KAMERA OLMASI VE 120 HZ OLMASI ACISINDAN DEMİŞTİM PRO MAX ÇOK BUYUK BANA GÖRE
16 DANDA MEMNUNUM AMA 3 KAMERA ACISINDAN 16 PRO DAHA GÜZEL GELİYOR GÖZÜME YADA 17 PRO ALMAK DA DİGER BİR SEÇENEK
hıcbır etki yapmaz. 80k ona vereceğime gider 50 ye yd kapalı kutu 17 pm alırım bakarım keyfime16 pro ve 17 pro suan 17 varken cok gereksız gelıyor bana
cunku proya gecmeye hıcbır sebeb kalmadı nerdeyse o yuzden 17 suan cok ıyı durumda iphone 11ın yarattıgı etkıyı yaratır gıbıme gelıyor uzun yıllar boyunca
ticaretindende kazanamazsınızki. 38800 verdiğim iphone araştırma, indirimler 31k ya kadar düşüyor.eğer ticari gözle bakmıyorsanız iphone almayın
2. elde değer kaybetmemesi gözünden demiştim aslında.hıcbır etki yapmaz. 80k ona vereceğime gider 50 ye yd kapalı kutu 17 pm alırım bakarım keyfime
ticaretindende kazanamazsınızki. 38800 verdiğim iphone araştırma, indirimler 31k ya kadar düşüyor.
isteyen istediğini alır ama benim gibi 22 bin tl aylık maaş alıp 120k lık telefon için kredi çekip, borç yapan adamlara da saygı duymuyorum.2. elde değer kaybetmemesi gözünden demiştim aslında.
genel olarak iphone bizim ülkemizde alınmaz.
fahiş değil fuhuş fiyat var.
Özellik olarak çok daha dolu ve optimize cihazlar alabilirsiniz.
kredi ile telefon alandaki kafayı sorgularımisteyen istediğini alır ama benim gibi 22 bin tl aylık maaş alıp 120k lık telefon için kredi çekip, borç yapan adamlara da saygı duymuyorum.