Neler Yeni

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

Gird4p

80+
16 PM.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hangisinin işletim sistemmi hoşuna gidiyorsa o. Bana kalsa iOS fersah fersah önde.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
S25u yu beklerim dersen o yok şimdi ise 16 pm ama 100k ya değer mi değmez mi orası sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dubayicikolat
öncelikle selamlar daha önce hiç forum kullanmamış birisi olarak çiğnediğim bir kural varsa kusuruma bakmayın lütfen buralarda yeniyim :)

şuanda oppo a9 2020 kullanıyorum hayli eski bir telefondur kendisi
hep idarelik telefon kullandım, fakat şuan elimde biraz para var borçla harçla değil direkt tek çekim alacağım. ucuz telefon kullanmanın getirdiği +dan dolayı tasarruf yapabildim daha birçok neden vs.vs.
artık uzun ömürlü kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum anlattıklarımdan anladığınız kadarıyla ekosistemle falanda işim yok zaten ama belki beğendiğim markanın diğer ürünlerini de zamanla alırım dert değil. Hangi markayı modeli tercih etmeliyim daha önce samsung veya apple tecrübem yok
ilk olarak hoşgeldiniz.Telefonu kullanma amacınıza göre bağlıdır,şuanda iphone 11 kullanıyorum oyunlarda çok ısınıyor arkasında sucuk pişirecek kadar İphone kamera açısından iyi gezmek tozmak fotoğraf çekinmek için ama s24 iyi bir telefon performans açısındanda kamera açısındanda iyidir,ve iphone bilgi saklama konusunda ve konforlu özellikler olarak daha gelişmiştir,Kısacası Eğer oyun oynamak için alacaksanız iphone tavsiye etmiyorum.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Parasında değilim pek nasıl olsa bunca sene beklemişim en iyisini alayım istiyorum
Benim elimdeki telefon çıktığı gün için bile iyi sayılmaz ve günümüzde haliyle kasıyor fakat aynı yıl çıkan belki de daha eski iphonelara bakıyorum taş gibi kullanıyorlar bu da ister istemez iphonelar uzun ömürlü imajını oluşturuyor bende
Samsung 7 yıl güncelleme garantisi vermiş sağolsun peki 7 yıl sonra ben bu telefonu ilk günküne yakın performansta kullanabilecek miyim önemli olan o
hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk olarak hoşgeldiniz.Telefonu kullanma amacınıza göre bağlıdır,şuanda iphone 11 kullanıyorum oyunlarda çok ısınıyor arkasında sucuk pişirecek kadar İphone kamera açısından iyi gezmek tozmak fotoğraf çekinmek için ama s24 iyi bir telefon performans açısındanda kamera açısındanda iyidir,ve iphone bilgi saklama konusunda ve konforlu özellikler olarak daha gelişmiştir,Kısacası Eğer oyun oynamak için alacaksanız iphone tavsiye etmiyorum.
hocam iphone 11 ile 16pmx karşılaştırmayın arada 5 yıl var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dubayicikolat
hayır

hocam iphone 11 ile 16pmx karşılaştırmayın arada 5 yıl var
İphone 11 ile karşılaştırmak istemedim zaten Ama iphone ların oyun açısından çok kötü olduğunu demek isterim Fps olarak iyi ama Isınma konusunda Bataryayı telefonu öldürür

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Android hiçbir zaman iosun rakibi olamadı. Tabi 100k telefona vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır . Verebiliyosaniz tabii ki iPhone alın.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
İphone 11 ile karşılaştırmak istemedim zaten Ama iphone ların oyun açısından çok kötü olduğunu demek isterim Fps olarak iyi ama Isınma konusunda Bataryayı telefonu öldürür
eski telefonum 11pro max gram ısınma yoktu oyunlarda 1 ay öncesine kadar 16pro max geldi şimdi

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
ne oynuyordunuz?
o an kafama ne gelirse sıkıldıkça oynuyodum akşamları elimin bir kere bile ısındığını görmedim ama 11le pro max arasında elbet fark vardır fakat iş telefonu xr var şarj bitince bazen 2-3 şey ondan giriyorum oda ısınmıyor

o an kafama ne gelirse sıkıldıkça oynuyodum akşamları elimin bir kere bile ısındığını görmedim ama 11le pro max arasında elbet fark vardır fakat iş telefonu xr var şarj bitince bazen 2-3 şey ondan giriyorum oda ısınmıyor
+ olarak antalyada yaşıyorum 1 ay önce hala hava 35-40 derecelerdeydi

frtea34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
hoşbuldum teşekkürler
iş amaçlı kullanacağım, telefon görüşmeleri hızlı dosya aktarma vs. onun dışında aradığım bir özellik yok
seyehat etmeyi severim ve gittiğim yerlerde anı biriktirmek için iki telefonun kamerasınında fazla fazla yeterli olacağını düşünüyorum

oyun oynamıyorum pek olsa olsa geceleri yatmadan 1 2 el masa oyunu kart oyunu vb. girerim o yüzden ısınacağını pek sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dubayicikolat
hoşbuldum teşekkürler
iş amaçlı kullanacağım, telefon görüşmeleri hızlı dosya aktarma vs. onun dışında aradığım bir özellik yok
seyehat etmeyi severim ve gittiğim yerlerde anı biriktirmek için iki telefonun kamerasınında fazla fazla yeterli olacağını düşünüyorum

oyun oynamıyorum pek olsa olsa geceleri yatmadan 1 2 el masa oyunu kart oyunu vb. girerim o yüzden ısınacağını pek sanmıyorum
Kesinlikle iphone öneririm.

Top Bottom