İphone 16 pro adaptör önerisi

Cİhaz 25W destekliyor, 30W'ın orijinali çok pahalı o yüzden 20W işinizi görür

Şahsen en kralı da olsa orijinal kendi adaptörü varken başka marka tavsiye etmiyorum. Apple adaptörünü de Vatan vb bir yerden alın sahtesi çok oluyor
Bu kesin orjinal değilmi hepsiburadada orjinal yaziyor 300e satan var 400e satan var bu yuzdeyuz orjinalse bunu aliyim

Arkadaşlar iphone 16 pro için önerdiğiniz güzel uygun adaptör varmı? Bide 20w mu almak lazım 30w mu ?
Orijinal 20W al zaten fazlasını çoğu zaman çekmez diye tahmin ediyorum. Bende düz 16 var çok güçlü bir adaptörle şarj ediyorum ona rağmen Applenin dediği 20W şarj hızını bile görmüyor 10-15W arası güç alıyor genelde ve %80 den sonra 5W civarına kadar düşüyor.

Bu kesin orjinal değilmi hepsiburadada orjinal yaziyor 300e satan var 400e satan var bu yuzdeyuz orjinalse bunu aliyim
Vatan'ın sahte satma şansı yok hocam, hepsiburada'da satıcı hepsiburada'nın kendisi değilse almayın

Vatan da içinize sinmezse direkt apple store'dan sipariş edebilirsiniz veya size en yakın şubeden gidip alabilirsiniz

Vatan'ın sahte satma şansı yok hocam, hepsiburada'da satıcı hepsiburada'nın kendisi değilse almayın

Vatan da içinize sinmezse direkt apple store'dan sipariş edebilirsiniz veya size en yakın şubeden gidip alabilirsiniz

Tamamdır hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,748
Üyeler
186,788
Son üye
Sokak Savaşçıcı
Geri