Öneri İphone 16 Pro Hangi Renk Almalıyım?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
516
Çöl titanyumu almayı düşünüyorum lakin tutulan bir renk mi ayrıca ileride sattığımda alan insan çıkar mı yoksa beyazda düşünüyorum yoğun olarak ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Çöl titanyumu almayı düşünüyorum lakin tutulan bir renk mi ayrıca ileride sattığımda alan insan çıkar mı yoksa beyazda düşünüyorum yoğun olarak ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
İkisinin de gideri var. Hangisi hoşuna gittiyse daha fazla onu almalısın.

alıp satmak olarak diyorsanız zannetmiyorum ki satılmasın sadece al sat yapıp para kazanmak için uğraşan bir sürü kişi var. beğendiğiniz rengi almanız daha iyi olur

alıp satmak olarak diyorsanız zannetmiyorum ki satılmasın sadece al sat yapıp para kazanmak için uğraşan bir sürü kişi var. beğendiğiniz rengi almanız daha iyi olur
çöl titanyumunu cidden beğendim o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinin de gideri var. Hangisi hoşuna gittiyse daha fazla onu almalısın.
çöl o zaman alacağım.

çöl veya siyah alın bence. Beyaz renk biraz çakma hissi veriyor bana şahsen.

zenginin derdi bi başka..:peeposad:

ben en çok natürel titanyum beğeniyorum ikinci elde renk için fiyat farkı olacağını zannetmiyorum insanlar hangisi ucuzsa onu alır

ben en çok natürel titanyum beğeniyorum ikinci elde renk için fiyat farkı olacağını zannetmiyorum insanlar hangisi ucuzsa onu alır
natural ben çok sevmiyorum ayrıca zamanında çok fark etti ayrıca satın aldığım yerde bile çöl diğerlerinden 1k daha pahalı ve tutulan renk ayrıca zamanında mor vardı o cidden tırttı 14 pro serisinde o zaman siyah aldım ama şimdi farklılık olsun istiyorum.

Çöl alırdım, diğerleri 15 ile aynı bir esprisi yok.

Geri