Neler Yeni

Iphone 16 pro max mi yoksa aynı fiyata bir kameramı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
4k 120fps çekebilmek için ıp16 pro max parasını hatta fazlasını gözden çıkarmanız lazım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fujifilm X-S20 ve 18-55 kit lens bence işinizi görür 4k 60 fps çekiyor. araştırdığımda birçok kişi tarafından önerilmiş
aynı bu tip bir kamera görmüştüm fakat kaybettim ismini arıyorum tipleri aynı ama marka ya sony ya canon du 130k fiyatı vardı 4k 120 fps çekiyodu

şahin doğan

80+ Platinum
İkisi çok farklı sektörler. Telefon kullanım rahatlığı ile çok daha mantıklı bana göre. Raw foto ve ProRes Log çekimleri düzenlemeyi biliyorsan veya öğrenirsen kamera almaya kesinlikle gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
Direkt olarak fotoğrafçılık dersleri alman lazım sana her şeyini öğreten akıllı telefonlar fotoğraf çekmeden her şeyi otomatik ayarlarken fotoğraf makinelerinde biraz daha manuel uğraşman gerekiyor bu yüzden fotoğrafçılıkla alakalı bilgisi olanlara öneririm şahsen eğer ben buna uğraşırım en iyi fotoğrafı istiyorum dersen düşünme bile ama beni idare etsin ve kolay olsun dersen ip 16 pm en iyi tercih
Küçükkende hevesim vardı video foto işlerine ailem fujifilm in bi kamerasını almıştı.Baya bi kurcalamıştım.Dediğin gibi manuel birçok ayar var ama bi o kadarda otomatik ayarları vardı kameranın o kadar pahalı bir şey olmamasına rağmen.Araştırıcam eyw yardım için

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
aynı bu tip bir kamera görmüştüm fakat kaybettim ismini arıyorum tipleri aynı ama marka ya sony ya canon du 130k fiyatı vardı 4k 120 fps çekiyodu
120k ya sadece gövdesi var o fiyatlara ama makine için o kadar para verdikten sonra lenste almanız lazım ciddi masraf. ayrıca bilginiz yokken bir anda böyle bir kamera almanız arkadaşında uyardığı gibi motor ehliyeti aldığın gibi 1000cc lik motora binmek gibi bir şey bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
120k ya sadece gövdesi var o fiyatlara ama makine için o kadar para verdikten sonra lenste almanız lazım ciddi masraf. ayrıca bilginiz yokken bir anda böyle bir kamera almanız arkadaşında uyardığı gibi motor ehliyeti aldığın gibi 1000cc lik motora binmek gibi bir şey bu.
motor örneğine katılmıyorum.Motorla kaza yaparsın hem sana hem motoruna bir şey olur fakat kamera bu benzetmeye uygun bir örnek değil.Yabancı içerik üreticileri İnstada tiktok da attıkları fotoğraf veya videonun tüm ayarlarını yazıyo açıklamaya. hiç olmadı en fazla yanlış çekerim deneye deneye gözüme hoş gelen işler çıkartana kadar öğrenirim gerek youtubeden gerek bilgili kişilerden

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
En kötü kamera bile en iyi cep telefonundan daha iyi çeker. 40k civarına sony aynasız a6400 alırsınız. Zaten güzel bir lensle geliyor. geri kalan bütçe ile vivo x100 pro alırsanız ( 60k civarında ) kamera ihtiyacınız bitmiş olur. x100 pronun muhteşem bir kamerası vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
En kötü kamera bile en iyi cep telefonundan daha iyi çeker. 40k civarına sony aynasız a6400 alırsınız. Zaten güzel bir lensle geliyor. geri kalan bütçe ile vivo x100 pro alırsanız ( 60k civarında ) kamera ihtiyacınız bitmiş olur. x100 pronun muhteşem bir kamerası vardır.
2014 yılında çekilen eski çocukluk fotoğraflarıma baktım inanılmaz kaliteli 2014 yılına göre muazzam.Cidden 100k lık vs kameralara hiç gerek yok.Görünce çok şaşırdım 2014 yılında alınmış bir kamera şuan bile çoğu telefondan daha iyi çekiyo kamera nikon d7100

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,791
Üyeler
164,383
Son üye
craverr
Top Bottom